Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Α ρε τι κάνει η συγκυβέρνηση! Άγαλμα του εμπνευστή του Χίτλερ θέλει να στήσει ο Μπουτάρης, σύμφωνα με Τουρκική εφημερίδα!


Ποιος φταίει ρε παλικάρια; Αντί να καθαρίσει τα σκουπίδια, να προστατεύσει τους εργαζόμενους, να ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ, αυτός κάθεται και βγάζει γούστα σαν τον Καμίνη, κάνει μηνύσεις σε εργαζομένους, η πόλη βρωμάει και ζέχνει και τώρα αυτό… ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ή όλοι εμείς;
Ελπίζουμε να πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, αν κι έχουμε για όλα ικανό τον Μπουτάρη!
Αν πάντως ισχύουν τα δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων που αναπαράγουν τα “τούρκικα νέα”, τότε πολύ φοβόμαστε πως οι αντιδράσεις δεν θα μείνουν απλά στα λόγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: