Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!Ένα κατατοπιστικό άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, για να μην τους εξαπατούν οι πολιτικάντηδες:

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ένα από τα χειρότερα αμαρτήματα είναι η υποκρισία. Η πολιτική διεθνώς αλλά και στην χώρα μας χαρακτηρίζεται από απύθμενη, σιχαμερή και εξοργιστική υποκρισία. Αυτοί που εμφανίζονταν ως "υπερπατριώτες" και "έκλαιγαν" από πατριωτική κάψα στις ομιλίες τους, αποδείχθηκαν πολύ λίγοι, ανύπαρκτοι, τιποτένιοι, ασήμαντα και άβουλα πιόνια. Η Ελλάδα και ο λαός της, είχαν και....
θα συνεχίσουν να έχουν κόκκινες γραμμές. Αυτές τις ξεπερνά σαφώς η αισχρότατη και αντεθνικότατη νέα τοκογλυφική, εκβιαστική και αηδιαστική δανειακή σύμβαση, η ψήφιση της οποίας στη Βουλή, με αυξημένη ή μη πλειοψηφία, θα επιφέρει τις εξής εξαιρετικά σημαντικές (αν όχι ανήκεστες) βλάβες στο δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού μας:

1) Θα επικυρωθεί από τη Βουλή ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ η φανερά αντισυνταγματική (και άρα θεωρητικά ανίσχυρη, όμως εφαρμόστηκε από τα αποβράσματα) πρώτη δανειακή σύμβαση του εθνοπροδότη και μη εκλεγμένου από το λαό πρώην υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου (Μάιος 2010).

2) Θα δεθεί πισθάγκωνα η χώρα με εμπράγματες εξασφαλίσεις πάνω στην κρατική περιουσία και τον πλούτο της χώρας, για το ποσό του νέου δανείου (δηλαδή επιπλέον του ποσού των 110 δισ. ευρώ του παλαιού δανείου, συνολικά πολύ πάνω από 200 δισ. ευρώ!).

3) Θα επικυρωθεί με πάσα προδοτική επισημότητα, η παραίτησή μας από την εθνική μας κυριαρχία (μέχρι του συνολικού ποσού των 2 δανείων, του παλαιού και του νέου- περίπου 240 δισ. ευρώ!) με ψήφο του "ελληνικού" Κοινοβουλίου. Όπως έγινε και στη δανειακή σύμβαση του Παπακωνσταντίνου, η οποία όμως, τουλάχιστον, δεν ήταν εξοπλισμένη με την αυξημένη τυπική ισχύ της Βουλής (=δεν είχε εγκριθεί από τη Βουλή). Η νέα δανειακή σύμβαση όμως θα έχει αυξημένη τυπική ισχύ μετά την κύρωσή της από το Κοινοβούλιο! Και όπως ανέφερα στο 1, θα επικυρώσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και την παλαιά δανειακή σύμβαση του Παπακωνσταντίνου, θεραπεύοντας το ελάττωμά της! ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

4) Θα ορίζεται ως δίκαιο που διέπει τη νέα δανειακή σύμβαση όχι το ελληνικό αλλά το αγγλικό! Όπως η δανειακή σύμβαση του Παπακωνσταντίνου, έτσι κι αυτή. Αυτό θα έχει πάρα πολύ αρνητικές συνέπειες έως δραματικές, διαβάστε τις εδώ.

Αφού λοιπόν ψηφίσουν ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ σαν καλά υπάκουα σκυλάκια την εκχώρηση ολόκληρης της Ελλάδας στους Γερμανούς και τους άλλους Ευρωπαίους, μετά θα πάνε να...διαπραγματευθούν λέει τα νέα μέτρα του νέου μνημονίου, τα οποία ορισμένοι...αποσυνδέουν από τη δανειακή χαχαχαχα!!! Προφανώς μας περνάνε για ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

Με τι ανάστημα και ποιά όπλα θα πας ρε βλάκα, που νομίζεις ότι μας δουλεύεις, να διαπραγματευθείς με τους Ευρωπαίους που σε εξανάγκασαν να πάρεις πίσω το δημοψήφισμα του λαού σου, που σε ξεφτίλισαν παγκοσμίως ανακοινώνοντας αυτοί, αντί για σένα, την ημερομηνία διεξαγωγής του!, καταργώντας σε ενώπιον όλων, που σου άλλαξαν ακόμη και το θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο μάλιστα δεν θα γίνει και ποτέ;;; !!!

Και ποιός Έλληνας Πρωθυπουργός ή Υπουργός, μπορεί να σταθεί απέναντι στους ξένους νταβατζήδες και να "διαπραγματευθεί", την ώρα που θα έχει ΗΔΗ ψηφίσει στο Κοινοβούλιό του την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (μέχρι του τεράστιου πια ποσού των 2 δανείων συνολικά- πολύ πάνω από 200 δισ. ευρώ) με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης που θα την επιβάλλει αυτήν την παραίτηση από ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας (βλ. άρθρο 14 παρ. 5 της δανειακής Παπακωνσταντίνου);;; Μας δουλεύετε ρε ξεπουλημένα αγράμματα ζώα;;;
Γιάννης Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: