Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κοιλάκανθος ΖΕΙ !!



Για πολύ καιρό πιστευόταν ότι ένα ψάρι ο Κοιλάκανθος είχε εξαφανιστεί μαζί με τους δεινόσαυρους. Ώσπου ανακαλύφθηκε το 1938 το ζωντανό απολίθωμα. Χρειάσθηκαν άλλα πενήντα χρόνια για να ξαναβρεθεί και να παρατηρηθεί στο φυσικό του περιβάλλον. Τώρα οι δύτες έχουν φωτογραφίες του.

Η Ιστορία του: Έναν επιζώντα του κόσμου των δεινοσαύρων δεν τον βλέπεις κάθε μέρα! Ζούσε στην Κρητιδική περίοδο πριν 400 εκατομμύρια χρόνια, και ήταν γνωστό μόνο από τα απολιθώματα. Το 1938 ο διευθυντής του Μητροπολιτικού Μουσείου της Θάλλσσας στο Ανατολικό Λονδίνο Marjorie Courtenay-Latimer παρατήρησε σε ένα ψαράδικο δίχτυ ένα παράξενο ψάρι με παχιά λέπια, ασυνήθιστα πτερύγια και ένα επιπλέον πτερύγιο στην ουρά. Είχε ξαναβρεθεί ο Κοιλάκανθος, ένα ψάρι που υποτίθεται ότι είχε εξαφανισθεί στο τέλος της Κρητιδικής περιόδου.

Κατάφερε να επιβιώσει στα βάθη των ωκεανών. Εκτοτε έχουν εντοπισθεί και άλλα σε διάφορα σημεία τον Ινδικού ωκεανού. Κανείς δεν ξέρει πόσα υπάρχουν, ίσως 1.000 η και 10.000. Δεδομένου ότι αρέσκεται να ζει σε μεγάλο βάθος αρχικά φωτογραφήθηκε από τηλεχειριζόμενα υποβρύχια οχήματα.

Τελευταία στο περιοδικό «National Geographic» δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες από μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα την Sodwana Bay από τον βιότοπο μιας μικρής ομάδας της Latimeria chalumnae και Latimeria menadoensis (επιστημονικό όνομα) των δύο ειδών που ζουν σήμερα.

1  3

2

E.mefi vs T.rex   Πριν από τρία χρόνια εντοπίστηκαν στην Παταγονία απολιθώματα ενός μυστηριώδους ζώου η ταυτότητα του οποίου επιτέλους αποκαλύφθηκε. Η μελέτη των απολιθωμάτων οδήγησε τους ειδικούς στο συμπέρασμα ότι τα απολιθώματα ανήκουν σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα είδος σαρκοβόρου δεινοσαύρου. Ο Eoabelisaurus mefi είχε μήκος 6.5 μέτρα και ήταν εξαιρετικά μοχθηρός.

Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν:  Η εξελικτική θεωρία κατέρρευσε ! Οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι Δεινόσαυροι εξαφανίσθηκαν περίπου 50 με 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ιδέα των ανθρώπων για τους δεινοσαύρους περιορίζεται στα τελευταία 180 χρόνια (η λέξη δεν είχε δημιουργηθεί μέχρι το 1841). Έτσι αν ανακαλύπταμε αποδείξεις για την γνώση του ανθρώπου για αυτούς (ή την συνύπαρξη τους) κατά τα τελευταία 200 χρόνια η επιστήμη (όπως την γνωρίζουμε) θα αναποδογύριζε τελείως ! Φαίνεται πως κάποιοι δεν το θέλουν αυτό, παρά τις τόσες αποδείξεις.

Γιγαντιαίο Ανθρώπινο Αποτύπωμα 200 εκατ. ετών στην Νότιο Αφρική :  Το θέμα είναι τεράστιο και φυσικά υπάρχει τερατώδης παραπληροφόρηση για να μην γνωρίζουν ποτέ οι άνθρωποι την πραγματική τους ιστορία. Δεν πρόκειται σε αυτό το μικρό άρθρο να γράψω αυτήν την ιστορία με τους γίγαντες. Τώρα σκεφθείτε, οι επιστήμονες σας λένε την αλήθεια; Ξέρουν;

Οι Πέτρες του Javier Cabrera :   Δεινόσαυροι που επιτίθεται ή βοηθούν τους ανθρώπους. Προχωρημένη τεχνολογία, προχωρημένες ιατρικές επεμβάσεις (καισαρικές τομές, μεταμόσχευση καρδιάς με χρήση αίματος από έγκυες γυναίκες της αυτής ομάδος αίματος, μεταμόσχευση εγκεφάλου κλπ).          Mia stala

Δεν υπάρχουν σχόλια: