Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το δόλωμα!



 

  Βρέθηκε ένας καθυστερημένος κομπλεξικός και "γύρισε" αυτή τη βλακώδη ταινία χωρίς να σέβεται τη θρησκεία που σωστά ή λάθος πιστεύει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γής.

  Βρέθηκαν και πιο ηλίθιοι από αυτόν, κόπτες Χριστιανοί, που βρήκαν ευκαιρία να δυσφημίσουν έμμεσα τον .."αντίπαλό" τους μεταγλωττίζοντας προκλητικά την κακόγουστη και απαράδεκτη αυτή ταινία στα...Αραβικά!

  Βρέθηκαν και οι αρμόδιοι των μυστικών Υπηρεσιών, που για δικούς τους λόγους διάλεξαν την 11-Νοεμβρίου για να ξεκινήσουν αντιαμερικανικές -σκόπιμες- εκδηλώσεις εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό φανατισμό των μουσουλμάνων, και χρησιμοποιώντας τους προκειμένου να προωθήσουν τα σατανικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να εφαρμόσουν το διαίρει και βασίλευε, μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Χριστιανών.


  Δημιούργησαν μία παγκόσμια αναταραχή υπολογίζοντας σε μια θετική ή αρνητική υποστήριξη προς τον Ομπάμα, κατά τις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

  Αδιαφόρησαν - όπως πάντα- για τις συνέπειες και τα θύματα, προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους.

  Και οι Μουσουλμάνοι, "τσίμπησαν" το δόλωμα και άρχισαν τις επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών στόχων και διαδηλώσεις στο...εξωτερικό!!!

  Δεν κατάλαβαν ότι ο απώτερος σκοπός των ανεγκεφάλων εγκεφάλων ήταν η δημιουργία μιας γενικής και παγκόσμιας κατακραυγής εναντίον των Μουσουλμάνων, ώστε να γίνουν  αποδεκτές ευχαρίστως  κάποιες (αναμενόμενες) Αμερικανικές πολεμικές ενέργειες εναντίον κρατών που δεν συμμορφώνονται προς τας...υποδείξεις!

  Δεν ενδιαφέρονται οι κύριοι αυτοί  των μυστικών Υπηρεσιών, εάν με όλα αυτά, προκαλέσουν θρησκευτικό παγκόσμιο πόλεμο, αρκεί να επιτύχουν τα στενά συμφέροντά τους.

  Θα πρέπει όμως και οι μουσουλμάνοι να καταλάβουν ότι οι χώρες που τους "φιλοξενούν" δεν είναι δυνατόν να ανέχονται τις δίκαιες ή άδικες διαμαρτυρίες οιωνδήποτε θρησκευτικών παρατάξεων.

  Σωστό και δίκαιο είναι οι θιγόμενοι από τη στάση των Η.Π.Α. να διαδηλώνουν και να ξεσπούν την οργή τους μόνο  μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ και όχι σε Αμερικανικούς στόχους στο εξωτερικό.

  Αυτή  θα ήταν η σωστή, δίκαιη και έντιμη συμπεριφορά προς τα άσχετα με την υπόθεση κράτη, η οποία θα εξετιμάτο αναλόγως αφ ενός, θα "χαλούσε" τα σχέδια των μυστικών Υπηρεσιών, αφ ετέρου.

  Η εμμονή σε αντιδράσεις σε ξένες και άσχετες χώρες, θα έχει σαν τελικό αποτέλεσμα την αποπομπή από τις χώρες αυτές των οπαδών του θρησκευτικού αυτού στοιχείου.

  Η ανοχή, έχει και τα όριά της...

  EFENPRESS
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: