Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




ΑΘΗΝΑ 30-9-2012.

Η ελευθερία ενός έθνους είναι υπόθεση ακριβή και θέλει μεγάλη αποφασιστικότητα. Θέλει γενναιότητα καρδιάς και πόθο ασίγαστο πέρα από τα συνηθισμένα όρια αντοχής και πολιτικής. Δεν γνωρίζει διαπραγματεύσεις και δεν λογαριάζει κινδύνους ζωής. Ο γεννημένος λεύτερος Έλληνας κοιτάζει ίσια στα μάτια το παιδί του, αφουγκράζεται στο αίμα τα πάθη και το μεγαλείο της φυλής του κι ύστερα ρίχνεται ωσάν λέοντας στη μάχη. Ξέρει πώς σαν χρειαστεί θα πεθάνει ο ίδιος για να ζήσουν όλα όσα αγαπά.

Ο Ελεύθερος Έλληνας δεν είναι συνηθισμένος άνθρωπος. Δεν έχει μάθει να διατάζεται από ανθρώπους που βρίσκονται έξω από το έθνος του. Στον αντίποδα υπακούει με μιας όταν βρεθεί μπροστά στην ελληνική σημαία. Θα θυσιασθεί αν του θίξουν την Πίστη του. Θα τιναχθεί όρθιος σαν θελήσει εχθρός να διαβεί τη γη του και να συλήσει τα μνημεία των προ αιώνων προγόνων του. Αυτός ο Έλληνας δεν μπορεί ποτέ να καταλάβει και να αποδεχτεί τον σκυφτό και αργυρώνητο ψευτορωμιό. Δεν μπορεί κανείς να τον ξεγελάσει με μια προσποιητή χρήση της ελληνικής γλώσσας όταν ανήκει σε ράτσα ξένη.

Η ελευθερία κατοικεί στις πόλεις και τα χωριά που έχουν φρουρό και φύλακα άγγελο αυτόν τον ασυνήθιστο Έλληνα που σαν τον αετό δεν πατάει στο έδαφος της πεζής αδιαφορίας. Είναι ο Έλληνας που δεν ξέρει μα και σιχαίνεται να σέρνεται. Ο Έλληνας που νιώθει ασφυκτικά μέσα στα στενά σύνορα που του έχουν επιβάλλει δίχως να είναι δικά του. Γιατί πολύ απλά ο δικός μας Έλληνας, Εθνικιστής Πατριώτης από γεννησιμιού του, δεν δέχεται επιβολές αλλά επιβάλλει τα δίκαια τα ελληνικά στα ζητήματα της κοινωνίας, της πατρίδος, του έθνους. Θέλει την κοινωνία του ελληνική και την πατρίδα μεγάλη.

Η ελευθερία των Ελλήνων χτίζεται επάνω στα γερά θεμέλια του παρελθόντος, ανδρώνεται στα στιβαρά χέρια του παρόντος και οραματίζεται ένα λαμπρό μέλλον που απηχεί την αιωνιότητα και τη ζωντάνια του τόπου και των παιδιών του. Ο Έλληνας που θα δράξει την τύχη της φυλής μας είναι εκείνος που θα πατήσει στην κορυφή του κόσμου, αυτήν που είναι καμωμένη για λίγους. Θα φτάσει στο επίπεδο ενός Ήλιου Θεού και τη δόξα του θα τη ζηλέψουν οι πάντες. Θα δει την Πατρίδα τρανή, τα ελληνόπουλα υπερήφανα και τον Θεό να τον καλωσορίζει στο Περιβόλι Του.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού μας, η Ελλάδα που διοικείται ελληνικά, πολεμά ηρωικά και δεσπόζει αδιαμφισβήτητα. Σε γη, θάλασσα και αιθέρες. Η δική μας Μεγάλη Ελλάδα που οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Φυσική Αριστοκρατία του Γένους δεν αφήνει χώρο σε παράσιτα. Αφιερωμένες τούτες οι γραμμές καρδιάς σε όλους τους Ήρωες της Φυλής ώστε να φτάσουμε την Πατρίδα μας εκεί που την θέλει η φυλετική ψυχή.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 


www.promhtheas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: