Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Oι Σκοπιανοί αγοράζουν κλεμμένες αρχαιότητες από τη Μακεδονία!


Οι Σκοπιανοί τον τελευταίο καιρό έχουν επιδοθεί σε μια άλλη μεθόδευση εναντίον της Ελλάδας. Αγοράζουν από κυκλώματα... αρχαιοκαπήλων αρχαία αντικείμενα της Μακεδονίας, που προέρχονται από λαθρανασκαφές. Και ισχυρίζονται ότι τα ανακαλύπτουν στο έδαφός τους.


Με αυτό τον τρόπο, προσπαθούν να ισχυροποιήσουν τη θέση τους επί του μακεδονικού ζητήματος. Ενισχύουν, έτσι, την προπαγάνδα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραλίγο να κατέληγαν στα χέρια τους 70 αρχαία αντικείμενα του 5ου αιώνα π.Χ. που εντοπίσθηκαν σε αρχαιοκάπηλους στη βόρεια Ελλάδα. Στο κύκλωμα συμμετείχαν τουλάχιστον πέντε «νονοί της νύχτας» και οι οποίοι είχαν επιχειρήσει να πουλήσουν τα αρχαία αντικείμενα έναντι 10 εκατ. ευρώ σε Σκοπιανούς μέσω μεσαζόντων.

http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: