Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Παπανδρέου ομολογεί ότι είμαστε πειραματόζωα !!!



«Εμείς από την αρχή της κρίσης τονίζαμε ότι δεν περιορίζεται η κρίση αυτή στην Ελλάδα, αλλά είναι ευρωπαϊκή και ότι αυτό οφειλόταν στο συστημικό και θεσμικό έλλειμμα της Ευρωζώνης. Δυστυχώς, η Ελλάδα πλήρωσε πρώτη αυτά τα συστημικά προβλήματα. Αν θέλετε, ήμασταν και ένα πειραματόζωο στην προσπάθεια επίλυσης της κρίσης, με όλα όσα σήμαιναν αυτά τα προβλήματα και για τις πολλές και νέες προσαρμογές που χρειάστηκαν και στο πρόγραμμά μας».
Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, σήμερα τα ξημερώματα ο πρωθυπουργός. Να του ξέφυγε, να μην ήξερε τι έλεγε;
Η ουσία είναι ότι επιβεβαίωσε όλα όσα λένε και στην Ελλάδα και στον εξωτερικό.
Ότι ο Έλληνας είναι το πειραματόζωο για τα όσα θα ακολουθήσουν και στις υπόλοιπες χώρες όπου η Γερμανοί επικυρίαρχοι θα κάνουν κουμάντο.
Ήδη στις γερμανικές εφημερίδες δημοσιεύονται επικριτικά άρθρα για τον τρόπο ζωής και το κοινωνικό κράτος που έχουν οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.
Ό,τι ακριβώς έκαναν δηλαδή πέρυσι με την Ελλάδα.
Είμαστε, λοιπόν, κατά τον κ. Παπανδρέου, τα πειραματόζωα για να κάνουν τα πειράματά τους οι ξένοι που κρατούν τον πλούτο στα χέρια τους και που θέλουν τις άλλες χώρες προτεκτοράτα.
Είχαν δίκιο λοιπόν οι Γάλλοι χιουμορίστες που έφτιαξαν το περίφημο εκείνο βιντεάκι με τον τσολιά Κώστα να δουλεύει ασταμάτητα, να σκάβει και να σπάει πέτρες παρά το γεγονός ότι τους έκοψαν το μισθό, τη σύνταξη, του τσάκισαν τη ζωή.
Αυτός εκεί, στο αμερικανικό εργαστήριο αποδεικνύει ποιος θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος. Αυτός που θα δουλεύει χωρίς να διαμαρτύρεται για τίποτε.
Το πείραμα των ξένων πέτυχε. Τη γονάτισαν την Ελλάδα, τους διέλυσαν τους Έλληνες.
Τώρα θα εφαρμόσουν τη συνταγή τους και σε άλλες προβληματικές χώρες.
Φαίνεται ότι εκτός από πειραματόζωα είμαστε και… ζώα που πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε τον κ. Παπανδρέου.
Αλλά δεν έχουν καταλάβει: Ο Έλληνας κάποτε ξυπνά κι όπως λέει και ο Βάρναλης: «Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο. Σαν ξυπνήσεις μόνο μιας θα’ ρθει ανάποδα ο ντουνιάς».
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iSmXItGJ1RU
Όλη η συνέντευξη εδώ: http://www.primeminister.gov.gr/2011/10/27/6833
Και στην περίπτωση που την κατεβάσουν ιδού και το σχετικό απόσπασμα:

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: