Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ηλιακές Τορπίλες και Lockheed-Martin


1
Στις 28-30 Απριλίου 2000 μια ακόμη μυστηριώδης τορπίλη με ειδικά πυρηνικά όπλα κατευθύνεται στον Ήλιο. Τόπος εκτοξεύσεως των πυραύλων, η ζούγκλα του Αμαζονίου.
Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο Ήλιος σχηματίζει τον πάτο ενός πηγαδιού βαρύτητας σε αυτήν την μικρή γωνιά του κόσμου μας.
Είναι μια κοσμικών διαστάσεων ηλεκτρική σκούπα, η οποία ρουφά κάθε κομματάκι βρωμιάς στην γειτονιά.
Ηλιακοί φυσικοί από διάφορες μονάδες της Lockheed Martin Corporation
… κατασκευάζουν διαστημόπλοια, πυραύλους και υπέρ – πυραύλους !
2
3
Τακτικές Πυρηνικές Κεφαλές εναντίον του Ήλιου.
Οι πληροφορίες του Kent Steadman† προέρχονται από κάποιον πληροφοριοδότη με γνώση από πρώτο χέρι από την Lockheed Martin (Martian!!).
Το 1997 δούλευε σε ένα ειδικό project το οποίο τώρα είναι σε πλήρη εφαρμογή.
Ο άνθρωπος αυτός είναι τώρα πρώην υπάλληλος της Lockheed Martin και έχει δει παρόμοια έγγραφα ενώ εργαζόταν σε μια στρατιωτική Αεροπορική βάση τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει για λόγους προσωπικής ασφαλείας.
Οι πυρηνικές κεφαλές είναι τεραστίας ισχύος και ειδικού τύπου.

Ιδέες – Εικασίες – Πληροφορίες
1.Αυτές οι «Ηλιακές Τορπίλες» φαίνονται πάντοτε στα αριστερά η στα δεξιά στις 7.00 η 4.00 ώρα σχετικά με το διαστημόπλοιο SOHO. Δείτε τις φωτογραφίες !
2.Επιπλέον οι τορπίλες κινούνται η υποχωρούν μακριά – προς τα εμπρός από το επίπεδο του διαστημοπλοίου του SOHO, σαν να προέρχονται κάπου από ΠΙΣΩ από το σκάφος,την Γή ???
3.Σε μία περίπτωση φάνηκε από το STS-80 Space Shuttle Columbia μια τορπίλη πλάσματος που προέρχεται εμφανώς από την Γή. Ειδικότερα από μία περιοχή από το Sao Paolo στην Βραζιλία.
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι η Raytheon έχει μια βάση διαφόρων projects στο Sao Paolo. Επίσης μια φωτογραφία από το STS-48 που δείχνει τορπίλες να σηκώνονται από το έδαφος της Γής.
Πάντως στην θεωρία πρέπει να δεχτούμε την Γήινη προέλευση τους.
Αυτές οι σαν Τορπίλες, σαν Κομήτες, σαν Κομήτες Kruetz είναι μπροστά στο πρόσωπο μας και δεν πρόκειται να φύγουν !
4.Εδω έχουμε μια Τορπίλη η οποία δεν ρουφιέται από τον Ήλιο όπως οι μικροί κομήτες, αλλά αφήνει μια ουρά η οποία δεν επηρεάζεται από τους Ηλιακούς ανέμους όπως θα έπρεπε!
5.Ερωτήθηκε από τον Kent ο Tom Bearden εάν η χρήση Βαθμωτών Πεδίων από την Γη θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ένα γεγονός στον Ήλιο.
Το επιβεβαίωσε και έδειξε μεγάλη ανησυχία.
6.Πρώην υπάλληλοι της Skunkwork ενημέρωσαν τον Kent ότι η Lockheed Martin ότι όντως δουλεύει κάποια εξωτικά Ηλιακά projects, όπως :
«Το 1997 μια συγκεκριμένη εταιρεία στο Maryland έφτιαξε ένα πρόγραμμα για να εκτοξεύσει μια πυρηνική κεφαλή στον Ήλιο» Επίσης  «Είναι δυνατόν με τις εκτοξεύσεις Τορπιλών, κάποιος να ενεργοποιεί τεχνητά Ηλιακές Εκρήξεις για να αποτρέψει την πιθανότητα να κινηθούν προς την κατεύθυνση της Γής και να ελαττώσει την ένταση τους» η κάτι άλλο πολύ χειρότερο ? Να μιλήσουμε για τεχνητό Ηλεκτρικό Ήλιο ? Δύσκολο να το χωνέψετε ?
Για Αστρομηχανική ? παραμύθι ? τότε σταματώ, τώρα που είναι και καλοκαίρι ! Μερικές από αυτές τις ιδέες είναι πολύ άγριες, αλλά ταυτόχρονα η έννοια της NASA και δικαιολογία ταυτόχρονα, ότι είναι  “Kruetz» sungrazing comets” σηκώνει πολύ αμφισβήτηση.


Μπορεί να μην είναι μόνο τορπίλες που εκτοξεύονται στον Ήλιο, αλλά πειράματα Βαθμωτών Πεδίων που ξεκινούν από την Γη χωρίς να κωλύονται από τον χρόνο η από τον χώρο και δημιουργούν τεραστίων διαστάσεων «εκρήξεις» στην διαδρομή.
5
2 Ιουνίου, 1998, LASCO C3
Δείτε τις εικόνες gif . Δύο βλήματα σε παράλληλη πορεία χτυπάνε τον Ήλιο. Ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη στην Κορώνα του Ήλιου. Όσοι είναι παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει ότι από εκείνη την ημέρα ο Ήλιος έπαψε να είναι κίτρινος και ο δίσκος έγινε λευκός.
Αν κάνετε ηλιοθεραπεία (εγώ την ονομάζω ηλιοκαταστροφή) έχετε προειδοποιηθεί. Θυμάστε το χρώμα του Ήλιου πριν από εκείνη την ημέρα ??? Ο Ήλιος τώρα είναι ένα Άστρο Ηλίου (το στοιχείο). Δεν υπάρχει πλέον Υδρογόνο, και δεν υπάρχουν πλέον ουσιαστικά Μαγνητικοί Πόλοι – πλήρης αστάθεια !!!
7

11
Σχέδιο Εωσφόρος, το Σχέδιο της Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ήλιο !!!
Μια παλιά ιστορία. Όταν εκτόξευσε η NASA (= Never A Straight Answer) τα εξερευνητικά διαστημόπλοια Galileo και Cassini τα εφοδίασε με 50 κιλά Πλουτώνιο 238 το καθένα, σε συσκευασία πυρηνικού όπλου, άκουσον – άκουσον για να δίνουν ρεύμα στο σκάφος. Ενώ μερικά γραμμάρια αρκούν.
Τον Galileo τον ρίξανε στον Δια στις 21 Σεπτεμβρίου 2003. Το πυρηνικό φορτίο έπαιζε τον ρόλο του καψουλιού στην προσπάθεια αναφλέξεως του Δια σε Ήλιο.
Σε ένα μήνα που χρειάστηκε για να κατέβει το σκάφος σε αρκετό βάθος στην ατμόσφαιρα του, ώστε να αναπτυχτεί η κατάλληλη εκρηκτική συμπίεση, έγινε η πυρηνική έκρηξη. Απίστευτη ροή νετρονίων, μια μαύρη κηλίδα, αλλά το πείραμα απέτυχε λόγω της μάζας του Δία.
Τώρα ετοιμάζονται να ρίξουν το Cassini μέσα από την τρύπα του Νοτίου Πόλου και έχουν πολλές πιθανότητες να το πετύχουν.
Τώρα τι σημαίνουν όλα αυτά ? ψάξτε λίγο, καλό θα σας κάνει !
Άντε και καλές, δροσερές, ‘ηλιόλουστες’  δια-κοπές !
6
Διάβασε ακόμη σχετικά.
Της Πόπης Γίνεται στον Ήλιο !
Πολύ έντονη δραστηριότητα αυτές τις ημέρες, και δεν μπορώ να σας δείξω την δευτερεύουσα δραστηριότητα με τα “μικρά” σκάφη γιατί θέλει πολύ δουλεία, και ελάχιστοι θα καταλαβαίνατε τι παίζετε, παρόλο που περιληπτικά τα έχω δώσει σε προηγούμενα άρθρα μου, αλλά το μυαλό κολλάει στην λανθασμένη …εξήγηση της Μυθολογίας μας (που φυσικά έχει αλλοιωθεί από τους Επικυρίαρχους ) και σε πολλά άλλα. Βάζω τους συνδέσμους ανοικτούς γιατί ξέρω πως δυσκολεύεστε κάποιοι να καταλάβετε τα αυτονόητα.. μετά κάθεστε και περιμένετε να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας. συνέχεια ΕΔΩ
Α> NASA SOHO και Suncruiser A’
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείοLangrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!!
NAI TO ΕΙΔΑΝΕ
Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή
το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!
Β> NASA SOHO και Stargates B΄
Από πού είναι ? Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου.
Τι ρόλο βαράει ? Mα του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος, το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας.
Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε ? Είναι… Ηριδανός ! συνέχεια
Γ> NASA SOHO and WAR Γ’
Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου του 2001
Το σκηνικό της μάχης είναι τεράστιο για να γίνει πιστευτό από την ανθρώπινη κοινή λογική. Αυτά τα λαμπρά στίγματα δημιουργούνται από τα πρωτόνια που εκπέμπει ο Ήλιος ? Η αυτά τα φαινόμενα δημιουργούνται από τον Ηλιακό άνεμο που επηρεάζει το CCD της κάμερας ? Η είναι πραγματικά σκηνές μάχης από εξωγήινα μαχητικά σκάφη ? Πάντως προσεχτική μακροχρόνια παρατήρηση αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Αν και οι μάχες γύρω από τον ήλιο έχουν επιβεβαιωθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα, βλέπουμε μερικές από αυτές. συνέχεια ΕΔΩ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: