Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Γρήγορα, κάνετε γρήγορα. Όσο πιο γρήγορα εξαθλιώσουμε τους λαούς, τόσο πιο γρήγορα θα δεχτούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση...


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Olli Rehn, κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να εφαρμόσουν πολύ γρήγορα τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου και διαβεβαίωσε ότι «οι ενδιαφερόμενοι εργάζονται ημέρα και νύχτα γι’ αυτό».

«Πρέπει τώρα να θέσουμε πολύ γρήγορα σε εφαρμογή, το αργότερο τον Σεπτέμβριο, τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής της 21ης Ιουλίου, για να δοθεί ένα τέλος στην αβεβαιότητα», τόνισε ο Φινλανδός επίτροπος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Οι Ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων συμφώνησαν στα τέλη Ιουλίου στις Βρυξέλλες σε ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα και στην ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).

Λόγω της μεγάλης έντασης στις χρηματαγορές, οι εκκλήσεις για γρήγορη εφαρμογή των αποφάσεων αυτών πολλαπλασιάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

«Οι αρμόδιοι σε ολόκληρη την Ευρώπη εργάζονται ημέρα και νύχτα για την επεξεργασία των κειμένων υλοποίησης των αποφάσεων. Οι αγορές θέλουν αυτό να γίνει μονομιάς, αλλά οι λεπτομέρειες είναι πολύ περίπλοκες», τόνισε ο Olli Rehn.

«Οι αγορές είναι πολύ νευρικές, αλλά δεν περιμένω μια κρίση, όπως εκείνη της Lehman», τόνισε ο ευρωπαίος Επίτροπος αναφερόμενος στην πτώχευση της αμερικανικής τράπεζας Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008, που αποτέλεσε την αφορμή για το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: