Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τηλεσκόπιο που θα μπορεί να βλέπει...πίσω στον χρόνο!


Επιστήμονες και μηχανικοί σχεδιάζουν ένα νέο παρατηρητήριο, το Διαστημικό Τηλεσκόπιο James Webb (JWST), που πρόκειται να ρίξει κάποιο πολύ-προσδοκώμενο φως σε αυτά τα ουράνια μυστήρια.
Το JWST θα είναι το ισχυρότερο από οποιοδήποτε τηλεσκόπιο που έχει κατασκευαστεί ποτέ και θα μας επιτρέψει να δούμε ακόμα μακρύτερα στο διάστημα και το χρόνο.Το JWST θα φέρει τη διαστημική αστρονομία στο 21ο αιώνα, φέρνοντας στη γη κάτω τις εικόνες των πολύ απόμακρων γαλαξιών, που σχηματίστηκαν όταν το σύμπαν ήταν πολύ νεαρό. Επίσης, θα μελετήσει  αντικείμενα που μπορούν να δώσουν πληροφορίες για το σχηματίζονται τα ηλιακά συστήματα και οι πλανήτες.Έτσι τον Ιούνιο του 2013 και με κόστος περί τα $4.5 δις, η NASA φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το γερασμένο διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble με το νέο James Webb Space Telescope. Ο καθρέφτης του JWST θα είναι περίπου 3 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του Hubble κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι επιστήμονες θα μπορούν να βλέπουν βαθύτερα στο διάστημα και να ανακαλύψουν φως τόσο παλιό και δισεκατομμύρια έτη φωτός μακρυά, που ίσως μας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το σύμπαν και την καταγωγή μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: