Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη μας για τα 50 δις πρόσθετης “βοήθειας”. Η φάκα είναι η μεθόδευση νομιμοποίησης του μνημονίου με ευρεία πλειοψηφία!


Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Βασίλης Τσεκούρας στο Ολυμπία για την “μυστική συμφωνία” των 50 δις, γίνεται πλέον πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα δίκτυα παρόλο που η Ελληνική κυβέρνηση την διαψεύδει: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ – Εγγυήσεις περιουσιακών στοιχείων ή εσόδων από πωλήσεις τους θα μας ζητήσει η Ε.Ε. αν επιμηκύνουμε το δάνειο των 110 δις
Εκεί ακριβώς είναι και η εξήγηση για το θέατρο Λοβέρδου που κάποιοι έσπευσαν να το ερμηνεύσουν ως “αποσταθεροποίηση” της κυβέρνησης ενώ στην ουσία είναι η λείανση του εδάφους για την μεγάλη μεθόδευση που έρχεται, διανθισμένη με επικοινωνιακές σάλτσες, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη ευρεία πλειοψηφία της βουλής. Ευρεία πλειοψηφία για το δήθεν επικαιροποιημένο μνημόνιο που όμως θα νομιμοποιεί και το προηγούμενο!
Γιατί αυτό θέλουν διακαώς οι δανειστές. Την συνταγματική κατοχύρωση του πρώτου μνημονίου, αφού και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση πατριωτικής κατεύθυνσης, θα το ακυρώσει ως αντισυνταγματικό.
Έτσι, το μόνο που θα καταφέρουν οι δανειστές είναι να κατασχουν όποια εθνική περιουσία βρίσκεται στην Βρετανία (ακριβώς το ίδιο που έπαθε και η Ισλανδία) αλλά δεν θα μπορούν να αγγίξουν τίποτε άλλο.
Αναμένουμε λοιπόν όπως γράφαμε και πριν από λίγες εβδομάδες, τους αποστάτες που θα νομιμοποιήσουν την εκποίηση με την υπογραφή τους. Αλήθεια, πόσα “Λόττο” πρέπει να κερδίσει κάποιος για να υπογράψει την πολιτική του ταφόπλακα.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: