Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Σόρος : H Kινα πρέπει να ηγηθεί της Νέας Τάξης Πραγμάτων

O δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δήλωσε στους Financial Times κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι η Κίνα θα εκτοπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ο ηγέτης της νέας παγκόσμιας τάξης και ότι η Αμερική δεν πρέπει να αντισταθεί στην παρακμή της χώρας, καθώς το δολάριο εξασθενεί, τα επίπεδα διαβίωσης μειώνονται, και ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα εχει εισαχθεί.

Ερωτώμενος τι θα συζητήσει ο Ομπάμα όταν θα επισκεφθεί την Κίνα τον επόμενο μήνα, (Νοέμβρη του 2009) ο Σόρος, δήλωσε «Πιστεύω ότι πραγματικά θα πρέπει να φέρει την Κίνα στην δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, μιας οικονομικής τάξη πραγμάτων», προσθέτοντας ότι η Κίνα ήταν ένα απρόθυμο μέλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δεν συνέβαλε επαρκώς.

"Νομίζω ότι χρειάζεται μια νέα παγκόσμια τάξη όπου η Κίνα πρέπει να είναι μέρος της διαδικασίας της ίδρυσής της και θα πρέπει να συμμετέχουν οικονομικώς , να την κατέχουν με τον ίδιο τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες την κατέχουν ... την τρέχουσα τάξη πραγμάτων», δήλωσε ο Σόρος , προσθέτοντας ότι η G20 ήταν μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Σόρος είπε ότι υπήρξε μια αύξηση του συναλλάγματος σε όλους τους τομείς, και ότι αυτός είναι ο λόγος γιατι η τιμή των βασικών προϊόντων, κυρίως του χρυσού και του πετρελαίου, ήταν σε γενικές γραμμές ανοδική.. Δήλωσε επίσης ότι η ομαλή πτώση του δολαρίου ήταν «επιθυμητή» και ότι ολόκληρο το σύστημα χρειάζεται να ανασυσταθεί προς ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Ο Σόρος είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να περάσει από μια «οδυνηρή προσαρμογή" μετά την πτώση του δολαρίου και την καθιέρωση ενός παγκόσμιου νομίσματος.. Ουσιαστικά απείλησε να «σκοτώσει» το δολάριο εντελώς εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμβαδίσουν με το παγκόσμιο νόμισμα.


Ο Σόρος προέβλεψε ότι η Κίνα θα γίνει ο νέος κινητήρας της παγκόσμιας οικονομίας, που αντικαθιστά τις ΗΠΑ, και ότι αυτό θα επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη και θα μείωσει του βιοτικό επιπέδο.Ο Σορός χαρακτήρισε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τροχοπέδη για την παγκόσμια οικονομία, λόγω της μείωσης του δολαρίου.



_________________

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: