Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Παζαρεύουν τη βοήθεια με αντάλλαγμα τους εξοπλισμούς


ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ με τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας παίζεται από Γαλλία και Γερμανία που, εμμέσως πλην σαφώς, μας ζητούν να αγοράσουμε από αυτούς...φρεγάτες και αεροπλάνα προκειμένου να τύχουμε ευνοϊκότερης αντιμετώπισης όσον αφορά τη διαπραγμάτευση για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν σύμβουλοι του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στο Reuters. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, Έλληνες αξιωματούχοι, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, υποστηρίζουν ότι το Παρίσι και το Βερολίνο χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση ως μοχλό πίεσης για να προωθήσουν συμβόλαια πώλησης όπλων σε μια χρονική περίοδο μάλιστα που οι ίδιες χώρες ζητούν από την Αθήνα να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες και να ψαλιδίσει το έλλειμμα.

«Ξεκάθαροι υπαινιγμοί»
«Κανείς δεν λέει αγοράστε τις φρεγάτες μας αλλιώς δεν θα σας βοηθήσουμε, αλλά υπάρχει ξεκάθαρος υπαινιγμός ότι εάν κάνουμε ό,τι θέλουν στο μέτωπο των εξοπλισμών θα μας υποστηρίξουν περισσότερο», λέει στο Reuters σύμβουλος του Πρωθυπουργού. Έλληνες και Γάλλοι αξιωματούχοι αναφέρουν ακόμη στο Reuters ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εξοπλιστικά εξέφρασε προσωπικά ο Γάλλος Πρόεδρος Ν. Σαρκοζί στον κ. Παπανδρέου όταν ο τελευταίος επισκέφτηκε τον προηγούμενο μήνα τη Γαλλία για να ζητήσει βοήθεια για την κρίση. Η Γαλλία το διάστημα αυτό ενδιαφέρεται να πουλήσει στην Ελλάδα έξι φρεγάτες, 15 ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης Super Ρuma και έως 40 μαχητικά αεροσκάφη Rafale. Η Γερμανία επίσης πίεσε την Ελλάδα να εξοφλήσει την παραλαβή του υποβρυχίου «Παπανικολής» από την ΤhyssenΚrupp.

Η λύση στο θέμα αυτό βοήθησε την ΤhyssenΚrupp να πουλήσει τα ζημιογόνα Ελληνικά Ναυπηγεία στην Αbu Dhabi ΜΑR, σύμφωνα με δημοσίευμα. Επίσης, η Γερμανία ενδιαφέρεται και για την πώληση αεροσκαφών Εurofighter στην Ελλάδα. Η Αθήνα είχε αρνηθεί να παραλάβει το υποβρύχιο αυτό το 2006 όταν διαπίστωσε σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του τα οποία έχουν τώρα επιδιορθωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: