Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ηλιθιότητες του Economist! Ο αρθρογράφος προτείνει η όποια οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα να δοθεί με αντάλλαγμα την επίδειξη «διαλλακτικότητας» έναντ


Μπλέκουν την οικονομική κατάσταση της χώρας με την Ελληνοσκοπιανή διένεξη αναφέροντάς την ως διαφορά:
μιας «Χώρας που έχει ανάγκη από βοήθεια» και μιας «Χώρας που δεν επιτρέπεται να έχει όνομα» και προτείνουν...ανταλλαγή! Ακόμη και υποτιθέμενα σοβαρά και έγκυρα ξένα ΜΜΕ υποκύπτουν στον πειρασμό της δημοσίευσης άθλιων σχολίων με αφορμή την ελληνική κρίση. Τελευταίο κρούσμα εκείνο του... «Economist», που δημοσίευσε άρθρο στο οποίο περιγράφει τη διαφορά για την ονομασία της ΠΓΔΜ ως διαφορά μεταξύ της «Χώρας που έχει ανάγκη από βοήθεια» και της «Χώρας που δεν επιτρέπεται να έχει όνομα». Μάλιστα, ο αρθρογράφος προτείνει η όποια οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα να δοθεί με αντάλλαγμα την επίδειξη «διαλλακτικότητας» έναντι των Σκοπίων!


greece-salonika\


Αναδημοσιεύτηκε απο Εθνικα θέματα-Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: