Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΟΛΥΓΡΙΠΕΣ"

Ηρθαν παλι να μας τρομοκρατησουν και να μας πουν αλλη μια φορα οτι κινδυνευουμε απο τα γουρουνια αυτη τη φορα ελεοοοςςςς

ειναι δυνατον οτιδηποτε ξεκιναει απο χωρες με σχεδον καθολου υγειονομικη υποδομη να το αναγαγουν σε πανδημια και απο πισω ολα τα μεσα ενημερωσης απο ραδιοφωνα μεχρι εφημεριδες να το σιγονταρουν οτι κινδυνευουμε και σε λιγο θα εμφανιστει και ενα φαρμακο η εμβολιο και θα τρεχουν οι ευπαθεις ομαδες να το αγορασουν και θα πλουτιζουν οι φαρμακευτικες ελεος η γριπη των χοιρων υπηρχε εμφανιστηκε σε ανθρωπους και παλιοτερα καιειχαμε βεβαια καποιους θανατους και αυτο ειναι λυπηρο αλλα αν φροντισουν να παρουν τα στοιχειωδη μετρα υγειυνης κανεις δεν κινδυνευει και οχι να βαζουν το κοσμο να κυκλοφορει με μασκες και τα μεσα ενημερωσης να τον πανικοβαλουν ξεκινησαμε απο τις τρελοαγελαδες περασαμε στα κοτοπουλατωρα στα γουρουνια σε λιγο στα ψαρια και παει λεγοντας ενα ειναι σιγουρο κατι εχει αλλαξει στη διατροφικη μας συνηθεια και αλυσιδα που σιγουρα σχετιζεται και με την κλιματικη αλλαγη και με το περιβαλον και με εμας τους ιδιους που ειμαστε υπευθυνοι για ολα για αυτο πρεπει να προσεχουμε και να αλλαξουμε ολα τα πιο πανω για να μην κινδυνεψει κανενας ξανα απο καμια μορφη γριπης!!

δειτε εδω στα 1976 οταν καλουσαν το κοσμο να εμβολιαστει για επιδημια γριπης των χοιρων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: