Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Φυσικός ή τεχνητός ο σεισμός στην Ιταλία?



Η μαρτυρία ενός Έλληνα που ζει στην Ιταλία φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα που αφορά την πρόκληση τεχνητών σεισμών...

Όπως αναφέρει Έλληνας κάτοικος της περιοχής όπου ξέσπασε ο σεισμός, πρόσεξε ιδιαίτερες λάμψεις στον ουρανό, ιδιαίτερο "κρότο", αλλά και επίμονους αεροψεκασμούς της περιοχής κατά τις προηγούμενες ημέρες:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.

  • ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΧΩ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΕΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΤΑ ΑΠΠΕΝΙΝΑ ΟΡΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΩ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΑΛΑΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΧΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ LAQUILA.
  • ΕΙΔΙΚΩΣ ΧΘΕΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 7 Η ΩΡΑ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΕΣ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΤΑΡΡΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΩΒ ΚΑΙ ΙΩΔΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ!!!
  • Ο ΔΕ ΚΡΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.
  • ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΛΥΠΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΔΥΟΝΤΑ ΗΛΙΟ .ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΤΡΥΡΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ??
Η παραπάνω μαρτυρία του Έλληνα δημοσιεύτηκε στα μπλογκ "τρωκτικό" και "New World Order- Wake Up".

Σε παλαιότερο άρθρο μου, το οποίο φιλοξενήθηκε και στο περιοδικό Mystery, είχα αναφερθεί αναλυτικά στις δυνατότητες που έχει η σημερινή τεχνολογία να προκαλεί τεχνητούς σεισμούς "κατά παραγγελία".

Η Εποχή των Συχνοτήτων 6 - ΣΕΙΣΜΟΙ -ΤΣΟΥΝΑΜΙ *** Όπλα Τέσλα: Τεκτονικά Όπλα & Όπλα ηλεκτρομαγητικού παλμού (EMP)


Στην ενότητα που αφορά του μεγάλο τσουνάμι και το σεισμό στη Σουμάτρα έγραφα τότε:
  • (...)Τη νύχτα της 19ης Δεκεμβρίου, 7 ημέρες πριν το καταστροφικό τσουνάμι, ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε στους κατοίκους της Τζακάρτα στην Ινδονησία, μία περίεργη φωτεινή λάμψη με ουρά φωτιάς, η οποία διέσχισε με μεγάλη ταχύτητα τον ουρανό της πόλης και κατέληξε λίγο αργότερα σε έναν εκκωφαντικό ήχο σαν να είχε γίνει κάποια έκρηξη. Το φωτεινό αυτό αντικείμενο φάνηκε ακόμη και στα ραντάρ της ινδονησιακής αεροπορίας και κινητοποίησε τόσο την αστυνομία όσο και το Στρατό που έσπευσαν να ερευνήσουν το θέμα.(...)
  • Τέσσερις μέρες μετά, στις 23. 12. 2004, ακολούθησε ένας ισχυρότατος σεισμός 8,1 Ρίχτερ νότια από το νησί της Τασμανίας, χωρίς όμως ιδιαίτερες καταστροφές μιας και επρόκειτο για ακατοίκητη περιοχή.
  • Τρεις μέρες μετά στις 7:58 το πρωί σημειώνεται η ακόμη ισχυρότερη δόνηση των 9 Ρίχτερ στην άλλη άκρη της ίδιας τεκτονικής πλάκας, στην περιοχή της Σουμάτρα.
  • Πολλοί είναι οι επιστήμονες που βλέπουν μία άμεση σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σεισμούς, όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να αποδειχτεί.
  • Ωστόσο είναι πολύ πιθανή η σχέση και των δύο σεισμών με τη φωτεινή λάμψη που είχε αναστατώσει τους κατοίκους της Τζακάρτα. Το φωτεινό «αντικείμενο» μπορεί να μην ήταν μετεωρίτης, αλλά όπως αναφέρει η φυσικός Grazyna Fosar υπάρχει βάσιμη υποψία, πως επρόκειτο για μία «μπάλα» από πλάσμα ή για μία «περιοχή κενού»(vacuum).(...)
Παρακάτω αναφερόμενη στο σεισμό της Κωνσταντινούπολης το 1999 έγραφα:
  • Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα που χτύπησε την πόλη Degirmendere στη θάλασσα του Μαρμαρά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους τρεις μεγάλες «μπάλες φωτιάς» ήρθαν ταυτόχρονα στην πόλη από τη θάλασσα και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο τουριστικό αυτό θέρετρο. Οι «μπάλες φωτιάς» μέσα σε ένα μόνο λεπτό κατέστρεψαν εντελώς ένα λιμάνι, ένα εξαώροφο ξενοδοχείο και τις προσόψεις όλων των κτιρίων σε απόσταση τριών χιλιομέτρων.

Όμοια γεγονότα διαδραματίστηκαν και στην πόλη Gölckück, στην οποία βρίσκεται λιμάνι του τουρκικού πολεμικού Ναυτικού. Αυτόπτης μάρτυρας διηγείται:

«Είδα μία πολύ μεγάλη μπάλα από φωτιά, η οποία εκτεινόταν σε μία απόσταση από το Gölckück μέχρι το Avcilar.»
  • Οι κάτοικοι άκουσαν επίσης μία πολύ δυνατή έκρηξη πριν από το σεισμό και επιβεβαιώνουν πως υπήρχαν περίεργα φώτα στον ουρανό που θύμιζαν πυροτεχνήματα.
  • Άλλοι περιγράφουν μία περίεργη μπλε ή πρασινωπή μπάλα φωτιάς. Κατά τη διάρκεια δε του σεισμού παρατήρησαν μία περίεργη ροή ηλεκτρικής ενέργειας πάνω από τα πολεμικά πλοία, που έμοιαζε με κεραυνό. Μετά από λίγη ώρα ακολούθησε εκκένωση αυτής της ενέργειας στη θάλασσα με μία δυνατή βροντή, η οποία ερχόταν ακριβώς από την κατεύθυνση των πολεμικών πλοίων.

Τα κοινά σημεία στις παραπάνω μαρτυρίες των κατοίκων, με τη μαρτυρία του Έλληνα από την Ιταλία είναι ολοφάνερα.
Όλες μιλούν για περίεργες λάμψεις χρωμάτων στον ουρανό και για εκκωφαντικούς θορύβους πριν το σεισμό.

Βέβαια η ατμόσφαιρα δεν είναι αμέτοχη ακόμη και σε φυσικούς σεισμούς, αφού με βάση αυτή της την ιδιότητα ο Ρώσος Μποκοφ κάνει καταπληκτικές προγνώσεις (βλέπε παλαιότερο άρθρο στο λινκ παραπάνω), όμως η ατμόσφαιρα είναι και το μέσο που χρησιμοποιείται, παράλληλα με τη διέγερση των γεωμαγνητικών κυμάτων, για την πρόκληση τεχνητών σεισμών.

Το νέο στοιχείο στη μαρτυρία του Έλληνα είναι η παρουσία εντατικών αεροπορικών επιχειρήσεων chemtrails στην περιοχή, πριν από το σεισμό.

Η χρήση τους για τη δημιουργία ηλεκτρικά φορτισμένων και άρα αγώγιμων τεχνητών νεφών, που εξυπηρετούν τα συστήματα τύπου HAARP ανά τον κόσμο είναι γνωστή.
Αυτά τα τεχνητά νέφη λειτουργούν σαν φακοί εστίασης, ώστε να είναι δυνατή η διέγερση συγκεκριμένων σημείων των λιθοσφαιρών πλακών με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας: τα λεγόμενα ELF. Όμως πέρα από το HAARP, υπάρχουν και άλλες μικρότερες "συσκευές", -τις οποίες αναφέρω στην ενότητα περί των τεκτονικών όπλων-, που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς από απόσταση.

Οι δηλώσεις επιστημόνων, αλλά και ανθρώπων από το χώρο της "στρατιωτικής άμυνας" είναι ξεκάθαρες:

«Τα όπλα μικροκυμάτων είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της τεχνολογίας όπλων από την εποχή της ανάπτυξης της ατομικής βόμβας»[15]

"Άλλοι συμμετέχουν ακόμη και σε έναν οικολογικό τύπο τρομοκρατίας, με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς και να προκαλέσουν εκρήξεις ηφαιστείων από μακριά μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων... Έτσι υπάρχει αφθονία έξυπνων μυαλών εκεί έξω που ασχολούνται με το να βρίσκουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να προκαλέσουν τρόμο σε άλλα έθνη... Είναι πραγματικότητα, και είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας.[1]"

William Cohen, Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ, 1997
«Δεν αποκλείεται οι πόλεμοι του μέλλοντος να λαμβάνουν χώρα δίχως την αποκλειστική χρήση όπλων. Μία καταστροφική πυρηνική έκρηξη είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά άλλες μέθοδοι είναι αποτελεσματικότερες, καθώς –με τη χρήση τους- οι εχθροί δεν αντιλαμβάνονται καν, πως τους γίνεται επίθεση»[14].

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Thomas E. Bearden,
«Καταστροφές μπορούν να προκαλούνται από απόσταση, μέσα από μία αίθουσα ελέγχου και να κατευθύνονται σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Η καταστροφική δύναμη του ανθρώπου έχει ανυψωθεί σε επίπεδα τεραστίων διαστάσεων.»

Μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί και στην προκειμένη περίπτωση, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως, πως και ο "πιο φονικός σεισμός που έχει πλήξει την Ιταλία από το 1980"* ήταν επίσης τεχνητός... (?)
...ενδείξεις όμως υπάρχουν ήδη...

*****************************
*Πρόκειται για τον πιο φονικό σεισμό που έχει πλήξει την Ιταλία από το 1980 όταν μία σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχε προκαλέσει το θάνατο 2.736 ανθρώπων στις νότιες περιοχές της χώρας, αναφέρει το in.gr.
Σχετικό βίντεο του BBC εδώ.

Με την ευκαιρία δείτε και την ανάλυση που κάνει το site "Etemenaki", δίνοντας στο συμβάν μία διαφορετική συλλογιστική βάση, συμπεριλαμβάνοντας το γεγονός στα πλαίσια του Orange Alignment και τα γεγονότα που συνδέονται με τέτοιες ευθυγραμμίσεις....
(ORANGE ALIGNMENT= ευθυγράμμιση Venus- Sun- Mercury- Earth: MARCH 31, 2009)


(fotos via bbc, in.gr και "etemenanki")

ΠΗΓΗ...http://vickytoxotis.blogspot.com

1 σχόλιο:

η Τοξότισσα είπε...

Αγαπητέ μου Μορφέα, χαίρομαι που εκτίμησες το άρθρο μου και το συμπεριέλαβες στις αναρτήσεις σου για προβληματισμό, ωστόσο θα σε παρακαλούσα, τόσο σε αυτό, όσο και σε όποιο άλλο άρθρο μου ίσως τύχει να βάλεις, να αναγράφεται τίνος είναι το άρθρο και να υπάρχει το link στην πηγή. -είναι και ο μόνος όρος-λογικός νομίζω- για τις αναδημοσιεύσεις.

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση και σου εύχομαι καλή συνέχεια στο πολύ ενδιαφέρον μπλογκ σου.

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού