Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Φορολογούν και τον ..."αέρα" και η αντιπολίτευση ρεμβάζει!Τα κοράκια της "κυβέρνησης" φορολογούν πλέον εκτός από τα οικόπεδα στα οποία ευρίσκονται κτισμένες μονοκατοικίες και τον "αέρα", δηλαδή την ταράτσα  στην οποία έχει δικαίωμα να κτίσει ο κάτοχος της οικίας!
 Σε δεύτερη φάση, δεν θα εκπλαγούμε αν φορολογήσουν και το δικαίωμα (αέρα) όλων των ορόφων που θα επιτρέπεται να κτίσει ο ιδιοκτήτης...
 Η κατάσταση  πια έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Καθημερινά οι ανεγκέφαλοι εγκέφαλοί τους, μηχανεύονται σατανικά σχέδια αφαίμαξης του λαού, του οποίου την ανοχή εκλαμβάνουν ως αδυναμία...

 Αντί να επικεντρώσουν το -όποιο- ενδιαφέρον τους στο να εκμεταλλευτούν τη διαμάχη ΔΝΤ και ΕΕ, για τα λάθη πού έκαναν στην Ελλάδα και να απαιτήσουν τροποποίηση των όρων των μνημονίων, αυτοί οι  (ακατάλληλες λέξεις) ασχολούνται με τη σύνταξη ...αντιρατσιστικού νομοσχεδίου κ.λ.π. ηλιθιότητες (επιεικέστατος ο χαρακτηρισμός) και με το κουκούλωμα των κλεφτών, προδοτών, απατεώνων και αργομίσθων περιφερομένων στο εξωτερικό "πολιτικών" .

 Από την άλλη, ο κ. Τσίπρας που έφυγε για την Αμερική " Τσε Γκεβάρα" και επέστρεψε "Σημίτης" αντί να καλέσει ΟΛΟ το λαό στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  καλεί τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ!
Προφανώς, ώς είθισται, θα μαζευτούν εκεί μερικές χιλιάδες (ίσως) οπαδοί του, θα φωνάξουν τα γνωστά συνθήματα (μάλλον υπέρ των...λαθρομεταναστών και των...Τούρκων αγωνιστών) και θα αποχωρήσουν με τη συνείδησή τους ήσυχη ότι επετέλεσαν το καθήκον τους, σαν Αξιωματική Αντιπολίτευση!
Αμ έτσι, δεν ...βάφονται αυγά και μάλιστα ...κόκκινα,  κ. Τσίπρα!

Τα λόγια πρέπει να γίνονται έργα. Ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το λαό  και αφήστε αυτά που σας ζητούν οι..."συνιστώσες" (παραφυάδες) για λαθρομετανάστες και αντιρατσιστικά...χαζά!
Κάθε πράγμα στον καιρό του και παν μέτρον άριστον...
Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας διαφορετικά θα τα πάρουν άλλοι οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν ποσοστά που σε διαφορετική περίπτωση θα απολαμβάνατε εσείς.

Η Ιστορία παρακολουθεί και καταγράφει τις πράξεις και τις παραλείψεις όλων.

Α. Αλεξανδρής
http://www.efenpress.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: