Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπές "μαϊμούδες" στο κέντρο της πόλεως!!!Εντοπίστηκε αποθήκη στο κέντρο της πόλης με μεγάλο αριθμό προϊόντων "μαϊμού"!
Πρόκειται για  προϊόντα γνωστών εμπορικών οίκων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες και φουλάρια
Η κατασχεθείσα ποσότητα υπερβαίνει τις 17.000!
Για την υπόθεση συνελήφθη 34χρονη αλλοδαπή ενώ αναζητείται 38χρονος ομοεθνής της, ιδιοκτήτης της αποθήκης
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση  Θεσσαλονίκης, πλην των καθημερινών - καθιερωμένων αστυνομικών ελέγχων, με συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να καλλιεργήσει και να εδραιώσει στους πολίτες αίσθημα ασφαλείας και ευνομίας.


Τίθεται λοιπόν ως πρωταρχικός στόχος η πρόληψη - καταστολή της εγκληματικότητας, η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και η αμοιβαία συνεργασία με τους πολίτες.
Επιπλέον, ένας από τους σκοπούς των αστυνομικών δράσεων αποτελεί η καταπολέμηση του παρεμπορίου και ειδικότερα ο έλεγχος  της διακίνησης και διάθεσης κλεψίτυπων προϊόντων ή προϊόντων πνευματικής ιδιοκτησίας ή αντικειμένων πάσης φύσεως και μορφής που αποτελούν απομιμήσεις γνησίων προϊόντων γνωστών εταιριών, καθώς και αντικειμένων που δεν φέρουν όνομα, στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.
Προς υλοποίηση των δράσεων αυτών, συγκροτήθηκε χθες (05-06-2013) μικτό κλιμάκιο, αποτελούμενο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας και προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο εντόπισε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης, κατάστημα με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης – παρεμπορίου.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη 34χρονη αλλοδαπή, υπάλληλος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 38χρονου ομοεθνούς της, ο οποίος αναζητείται, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παρακείμενη αποθήκη του ανωτέρου καταστήματος, παρουσία Δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • (13.470) τσάντες - πορτοφόλια,
  • (4.130) φουλάρια και
  • (300) ζώνες
Όλα τα προαναφερόμενα κατασχεθέντα αποτελούν απομιμητικά προϊόντα, γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία έφεραν αναλλοίωτο το «σήμα» αυτών, χωρίς την απαιτουμένη άδεια προς προσπορισμό «αθέμιτου» οικονομικού οφέλους.
Σε βάρος των ανωτέρω αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου Περί σημάτων.

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: