Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επιχείρηση εμπορίας...βρεφών από αλλοδαπούς!15.000 ευρώ το..."κομμάτι"!!!

 Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί – μέλη κυκλώματος παράνομης αγοραπωλησίας βρεφών

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 27χρονη αλλοδαπή, μητέρα νοεγνού

Εξαρθρώθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, κύκλωμα που προέβαινε σε αγοροπωλησίες βρεφών.
Συνελήφθησαν χθες (10-06-2013) απογευματινές ώρες στην περιοχή των Αμπελοκήπων από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 52, 51, 34 και 32 ετών (δύο άνδρες  -  τρεις γυναίκες ), ως μέλη του κυκλώματος, σε  βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης» και «Μεσολάβηση σε παράνομη υιοθεσία κατ΄επάγγελμα και εκ κερδοσκοπία»
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση πληροφοριών, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τις κατ΄επάγγελμα αγοραπωλησίες βρεφών και την μεσολάβηση τους σε παράνομες υιοθεσίες.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος και η 51χρονη, ήταν οι διευθύνοντες την ομάδα και ειδικότερα εντόπιζαν τις κυοφορούσες γυναίκες και πρόβαιναν στις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους «αγοραστές» βρεφών.

 Τα υπόλοιπα τρία μέλη δρούσαν συνεπικουρικά, παρίσταντο στα ραντεβού και  διευκόλυναν την ομάδα στην εγκληματική της δράση.

Επίσης, προέκυψε ότι τα μέλη του  κυκλώματος αποκόμιζαν (15.000) ευρώ από την πώληση κάθε βρέφους ενώ οι φυσικές μητέρες αυτών εισέπρατταν το ποσό των (3.000) ευρώ.

Χθες (10-06-2013), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επιχείρηση κατά τη διάρκεια προκαθορισμένου ραντεβού στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου αρχικά συνελήφθη η 51χρονη αλλοδαπή, η οποία έφερε μαζί της βρέφος (αγόρι) προς πώληση, το οποίο είχε γεννήσει 27χρονη ομοεθνής της. 

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία όπου διέμενε η 51χρονη  μαζί με τους υπόλοιπους δράστες, στην ανωτέρω περιοχή, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άπαντες οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί. 
Επίσης, στην ίδια οικία διέμενε και συνελήφθη η 27χρονη, μητέρα του υπό πώληση βρέφους, ηλικίας δύο εβδομάδων.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Έντεκα (11) κινητά τηλέφωνα,
  • Δώδεκα (12) κάρτες SIM και
  • Πληθώρα εγγράφων  ιατρικών εξετάσεων του βρέφους.
Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, το νεογνό μεταφέρθηκε άμεσα για φροντίδα και περίθαλψη σε ειδική μονάδα Νοσοκομείου της πόλης.

 Συνεχίζονται οι έρευνες για  την πλήρη διαλεύκανση της  υπόθεσης σχετικά με τη συμμετοχή  και άλλων ατόμων στο εν λόγω κύκλωμα  επίσης και για την εμπλοκή των ήδη συλληφθέντων και σε άλλες περιπτώσεις παράνομων υιοθεσιών.

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: