Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Έλεος! Προσπαθούν να εξαλείψουν την άρνηση της πολυφυλετικότητας στα μωρά
 Οι Νεο Τξίτες έχουν ξεφύγει , βάζουν στο στόχαστρο και ακόμη και τα μωρά, γιατί ξέρουν έτσι ότι θα καταφέρουν με τη συγκατάθεσή μας να πετύχουν τον έλεγχο της προσωπικότητας από τότε που γεννιόμαστε.

Τα λευκά βρέφη ηλικίας μόλις εννέα μηνών δείχνουν σημάδια φυλετικής προκατάληψης, σύμφωνα με μια μελέτη στην αναγνώριση του προσώπου.

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Amherst διαπίστωσαν ότι από τη νεαρή ηλικία τα μωρά έκαναν ήδη διακρίσεις σε βάρος αυτών που ήταν από διαφορετικές φυλές στην ικανότητά τους να αναγνωρίζουν πρόσωπα και συναισθηματικές εκφράσεις.

Ανέλυσαν 48 Καυκάσια μωρά με μικρή έως καθόλου εμπειρία Αφρο-Αμερικανών ή μαύρων ατόμων.

Τα διαχώρισαν σε μια ομάδα που ήταν μωρά ηλικίας πέντε μηνών και σε μια άλλη που ήταν μωρά ηλικίας εννέα μηνών, και παρακολουθούσαν τη διαφοροποίηση μεταξύ προσώπων ατόμων της ίδιας τους της φυλής και στη συνέχεια εκείνων που ανήκαν σε μια άλλη, άγνωστη, φυλή.

Τα μωρά από την ομάδα των πέντε μηνών ήταν πολύ πιο έμπειρα στη διάκριση προσώπων από διαφορετικές φυλές, ενώ εκείνα των εννέα μηνών ήταν σε θέση να ξεχωρίσουν δύο πρόσωπα της δικής τους φυλής με μεγαλύτερη ευκολία.

Σε ένα δεύτερο πείραμα ανιχνεύθηκε η δραστηριότητα του εγκεφάλου των μωρών με τη χρήση αισθητήρων.

Τους έδειξαν εικόνες προσώπων Καυκάσιας ή Αφρο-Αμερικανικής φυλής εκφράζοντας συναισθήματα που είτε ταιριάζαν είτε δεν ταίριαζαν με ήχους που άκουγαν, όπως το γέλιο και το κλάμα.

Οι μετρήσεις της δραστηριότητας του εγκεφάλου έδειξαν ότι τα εννέα μηνών  βρέφη αντιμετώπιζαν τις συναισθηματικές εκφράσεις των Καυκάσιων προσώπων διαφορετικά από εκείνες των Αφρο-Αμερικανικών προσώπων, ενώ τα 5 μηνών δεν το έκαναν.

Η αλλαγή στην ικανότητα αναγνώρισης δεν ήταν κάτι που είχε σχέση με την κουλτούρα,  αλλά μάλλον το αποτέλεσμα της σωματικής ανάπτυξης.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η επεξεργασία των συναισθημάτων του προσώπου μεταφέρεται από το μπροστινό μέρος του εγκεφάλου σε περιοχές στο πίσω μέρος του εγκεφάλου στην ομάδα με την μεγαλύτερη ηλικία.

«Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι οι προκαταλήψεις όσον αφορά την αναγνώριση προσώπου και την αντίληψη ξεκινάνε από βρέφη, που δεν μπορούν αν μιλήσουν, πολύ πριν από το σχηματισμό εννοιών για τη φυλή», δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης Lisa Scott σε μια δήλωση.Δηλαδή τους ενόχλησε η έμφυτη ικανότητα που έχει κάποιος να αναγνωρίζει τους φυλετικά ομοίους του . Προσέξτε προσπαθούν να ταυτίσουν την αναγνώριση με το ρατσιστικό μίσος. Δηλ. ο αντικειμενικός τους στόχος είναι πως θα εξαλείψουν την ιδιότητά μας να θέλουμε να είμαστε "ξεχωριστοί" και όχι πολτός.

«Είναι σημαντικό για μας να καταλάβουμε τη φύση αυτών των τάσεων, προκειμένου να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε [τις προκαταλήψεις]." Πως έχουν σκοπό να το επιτύχουν αυτό;Ποιά "παρωχημένη" αντίληψη θα χτυπηθεί γενετικά μετά; Η οικογένεια;Το έθνος; Η αγάπη; Η σκέψη;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: