Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ…


Αυτό που φταίει, είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε… Είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η θεσμοθετημένη της δομή που είναι καταδικασμένη να τροφοδοτεί την αυτοκαταστροφή της… Είναι το «χάρτινο» όνειρο που έστησαν για να πλανέψουν τις κοινωνίες των υποτιθέμενων ίσων ευκαιριών…
Είναι η σαπίλα που με ότι και να την μπολιάσεις, έχει τη δύναμη να σαπίζει μαζί μ αυτήν και το μπόλι.
Είναι το σύστημα που δε θεραπεύεται. Ή θα ανατραπεί ή θα συμπαρασύρει στο διάβα του τα πάντα.
Υπάρχει κανείς που να μπορεί στ αλήθεια να ισχυριστεί, ότι και για την Ισπανία ευθύνεται η κακοδαιμονία που επιχειρούν να χρεώσουν στον τόπο μας και στο λαό μας???
Υπάρχει κανείς που να μπορεί να ισχυριστεί, ότι οι «προτασούλες» που διατυπώνει και τις εμφανίζει ως την πεμπτουσία της επαναδιαπραγματευτικής του επανάστασης, υπερβαίνουν το προ πολλού κεκτημένο της Ισπανικής οικονομίας και κοινωνίας???
Υπάρχει κανείς που να μπορεί να ισχυριστεί ότι στην Ισπανία εξέλειπε η παραγωγική βάση που δεκαετίες τώρα στη χώρα μας έχει αποδεκατιστεί???
Υπάρχει κανείς που να μπορεί να ισχυριστεί πως παρά τους μπαρμπέρηδες και τα κουρέματα των πάντων, το δημόσιο χρέος της Ισπανίας δεν είναι κατά πολύ χαμηλότερο από το Ελληνικό ακόμη και μετά από το απόλυτο κούρεμα???

Τι φταίει λοιπόν που η Ισπανία αναγορεύεται σε πυριτιδαποθήκη του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος???...

Σε πόσο καλύτερη «τεχνικά» θέση από τη σημερινή Ισπανία, θα φέρουν τη χώρα μας η ανελέητη λιτότητα και το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο στη ζωή και στην κοινωνία ολόκληρη???

Ας μην κοροϊδευόμαστε… Απέναντί μας, δεν έχουμε μερικά «τεχνικά» προβλήματα οικονομίας και ανάπτυξης που αρκεί να διευθετηθούν για ν ανασάνει η χώρα και ο λαός της.

Απέναντί μας έχουμε τρία πράγματα που συνθέτουν μια εφιαλτική πραγματικότητα, την οποία με κάθε τρόπο οφείλουμε να μην προσπεράσουμε αβασάνιστα.
Το πρώτο, είναι ένα κοινωνικοπολιτικό σύστημα που όσο πνίγεται στα αδιέξοδά του, αυτό το καθιστά πολλαπλά επικίνδυνο και δολοφονικό. Η ίδια του η τερατογενής εξαλλαγή, διαλύει και το τελευταίο ίχνος αυταπάτης στους αφελείς θιασώτες του ( που δεν έχουν τίποτε κοινό με τις συμμορίες και τους πρωταγωνιστές του). Αυτός είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε…
Το δεύτερο, είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, που όσο και αν επιχειρείται από τα πολιτικά ανδρείκελα να εμφανιστεί ως ο επίγειος παράδεισος, στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια κόλαση επί της γης. Ένα πειραματικό κολαστήριο στην περιδίνηση των αντιθέσεων και των ανταγωνισμών των ισχυρών γεωπολιτικών και οικονομικών συμμοριών, που δε διστάζουν να κανιβαλίσουν ακόμη και απέναντι στον ίδιο τον εαυτό τους. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή ένωση ηλίθιε…
Το τρίτο, είναι το πολιτικό σύστημα της απάτης. ένα πολιτικό σύστημα που κάποιες από τις συνιστώσες του, προσκύνησαν και εγγράφως τα κελεύσματα του σουλτανάτου, και κάποιες άλλες έχουν προσκυνήσει διαχρονικά, τις χάρτινες αξίες, τα χάρτινα οράματα και τα χάρτινα ιδανικά, ενός οικοδομήματος υπό κατάρρευση, που μόνο πόνο και δυστυχία έχει πλέον να προσφέρει στους λαούς του. Τα ψίχουλα τελείωσαν. κι αυτοί που διεκδικούν την ψήφο σου ηλίθιε, απλά σου κρύβουν αυτή την αλήθεια.
Να τι σου λένε… Να πως σε εξαπατούν…
«Το δικό μας πρόγραμμα είναι πρόγραμμα εξόδου από την κρίση», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Τσίπρα.
Πως θα βγεις κι από πια κρίση θα δραπετεύσεις ρε Καραμήτρο, από τη στιγμή που αυτοεγκλωβίζεσαι και ερωτοτροπείς με τα περιβάλλοντα που τη γενούν και την αναπαράγουν???
Ποιος σου είπε βρε άθλιε Καραμήτρο, ότι η κρίση είναι αποτέλεσμα κάποιων μέτρων που δεν πάρθηκαν, και κάποιων αλλαγών που απλά καθυστέρησαν να δρομολογηθούν, σε ένα περιβάλλον που καθημερινά πυροβολεί αδίστακτα τον εαυτό του και τις κοινωνίες του???
Ποιός σου είπε βρε Καραμήτρο, ότι θα βγεις από την κρίση χαϊδεύοντας τις συμμορίες και τους θεσμούς που καθορίζουν τους όρους της και τις ανεξέλεγκτες μορφές τις εκδήλωσής της???
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παίζεις με την ελπίδα αυτού του λαού βρε απατεώνα του κερατά???
Θα επαναδιαπραγματευτούν ισχυρίζονται οι γαλαζοπράσινοι πολιτικοί τενεκέδες, που έχουν εκχωρήσει και το τελευταίο ίχνος της πολιτικής τους αξιοπρέπειας. Αλλά δεν τολμούν να πουν σε κανέναν τι ακριβώς πρόκειται να επαναδιαπραγματευτούν, εκτός από την τύχη αυτού του λαού που δε δίστασαν να παίξουν στα ζάρια.
Διότι τίποτε άλλο δεν μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν.
Τα κορυφαία παιχνίδια οι συμμορίες των ισχυρών τα παίζουν κάτω από το τραπέζι.
Τη λύση στα αδιέξοδα δε τη διαθέτουν ούτε οι ίδιοι.
Αυτοσχεδιάζουν δολοφονώντας και υποθηκεύοντας τους λαούς.
Η Ισπανία φωνάζει… Η Ισπανία τους ξεβράκωσε… Ακολουθεί η Ιταλία… η Γαλλία… και η Γερμανία ή ίδια σ αυτό το ανελέητο γαϊτανάκι.

Δες τη γύμνια τους και μην εξαπατηθείς. Με τις επιλογές τους δε σε οδηγούν στο ξέφωτο… Σε κατεβάζουν ακόμη βαθύτερα στο μπουντρούμι.
Εκεί τους κανόνες τους καθορίζουν τα μεγάλα αφεντικά, και το τίμημα της εξαπάτησής σου, θα είναι η νομή της εξουσίας για όσους σε εξαπάτησαν.

Η ώρα της μεγάλης μάχης θα έρθει σύντομα. Από αυτή τη μάχη ή εσύ θα βγεις νικητής ή το σύστημα που σε καταδυναστεύει. Σ αυτή τη μάχη, το φορτίο με τις αυταπάτες θα σε καθηλώσει αμήχανο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα μέχρι την τελική σου νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: