Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αφήστε τον Τζήμερο να καεί στην κόλαση...




Η Bild αναδημοσιεύει επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2011 ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θ. Τζήμερος στην καγκελάριο Μέρκελ, με την οποία την καλεί να "αφήσει την Ελλάδα να καεί στη κόλαση" και "να μη στείλει ούτε ένα ευρώ γιατί θα της το κλέψουν, εάν πρώτα δεν υποχρεώσει τη χώρα να αλλάξει".

Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα

Ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» (που στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στο 3-4%) σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει «Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση»

Στην επιστολή που απέστειλε ο Τζήμερος πριν από μερικούς μήνες αναφέρεται στη συνέχεια: «Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να βοηθήσετε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά όπως διαπιστώνει κανεις κάθε μέρα, οι προσπάθειές σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα εφόσον δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες: η διαφθορά, η κατασπατάληση και ένα κράτος εχθρικό προς την οικονομική δραστηριότητα. Στη σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας τομέας που θα θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα».

Για αυτό το λόγο ο Τζήμερος κάνει έκκληση στην καγκελάριο: «Αναγκάστε τους πολιτικούς να αλλάξουν επιτέλους κάτι. Ειδάλλως μην τους δίνετε ούτε ένα ευρώ πια – θα σας το κλέψουν».


Εμείς προτείνουμε κάτι άλλο: Να αφήσουμε τον Τζήμερο να κάει στην δική του κόλαση. Εκεί που καίγονται αιωνίως οι Εφιάλτες της πατρίδας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: