Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Tους χάλασε τη..."δημοκρατική λογοκρισία" o κ. Τράγκας!


"Επίθεση" του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ, λόγω Χρυσής Αυγής!

Και μετά το ..."παίζουν" δημοκράτες!!! Τους καίει το 18-20% της Χ.Α (που η λογοκρισία το κάνει 10-12)
-Το πρωΐ ξυπνάνε "Χίτες", Κουκουέ το μεσημέρι και το βράδυ στο κρεβάτι, κάνουνε το δημοκράτη...-

Διαβάστε ανακοίνωση..."δημοκρατικού κόμματος":

«Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γ. Τράγκα.
Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας.
Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό.
Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος»

_____________
Ομιλούν και για το...Σύνταγμα που το έχουν καταργήσει προ πολλού! Το θράσος τους δεν έχει όρια.
Με τη συμπεριφορά τους, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να συσπειρώνουν όλο και περισσότερο κόσμο στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται πλέον τα ψέματά τους, ούτε τους ίδιους, ούτε αυτό που εκπροσωπούν και πολύ περισσότερο τη φίμωση του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Χώρας.
Ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη αυτού του λαού , την ανεκτικότητα και την υπομονή του ας μην την εκλαμβάνουν σαν αδυναμία, γιατί "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"....

* Αυτό που υποστηρίζει η Efenpress, είναι η ελευθερία του λόγου και η ίση μεταχείριση των νομίμως λειτουργούντων κομμάτων (ΟΛΩΝ), καθώς και η τήρηση του Συντάγματος.

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: