Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η ΜΙΤ “φοβάται” τα αιολικά πάρκα απέναντι απο τη Χίο.



 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT) μπορούν και εμποδίζουν ακόμη και την κατασκευή αιολικών πάρκων στην Τουρκία, με την δικαιολογία πως ενδέχεται να εμποδίζουν τις δραστηριότητες της!!

Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη, οι τούρκοι επενδυτές που είχαν ετοιμάσει σχέδια για την κατασκευή 11 αιολικών πάρκων στον Τσεσμέ, της δυτικής Τουρκίας απέναντι ακριβώς από τη Χίο.



Οι ίδιοι κατέθεσαν στις αρμόδιες τουρκικές αρχές τα δικαιολογητικά περιμένοντας την έγκριση.

Όμως στο θέμα της έγκρισης παρενέβη η MIT, όπως αποκαλύπτι η εφημερίδα Radikal και «πάγωσε» την επένδυση.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ζητούν « να ερευνηθεί αν τα αιολικά αυτά πάρκα με τα μαγνητικά κύματα τα οποία εκπέμπουν πως επηρεάζουν τις δραστηριότητες υποκλοπής και παρακολούθησης της ΜΙΤ”

Παρόμοια έρευνα για άλλα αιολικά πάρκα το 2010 είχε ζητήσει το Γενικό επιτελείο Στρατού της Τουρκίας και είχε αποδειχθεί πως δεν υπάρχει καμία επιρροή η επέμβαση στις συχνότητες.

Μόνο που οι αρμοδιότητες αυτές τώρα πέρασαν στα χέρια της ΜΙΤ.

Είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ποιον παρακολουθεί η ΜΙΤ και γιατί φοβάται παρεμβάσεις από τα αιολικά πάρκα, σε απόσταση 6.5 μιλίων από τη Χίο.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: