Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μια αλήθεια που πρέπει να ξέρεις, για να είσαι πιό υποψιασμένος



Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Αυγούστου, που το έκαναν γαργάρα τα περισσότερα ΜΜΕ της Ελλάδας,  ήταν η εκτέλεση 43 (τελικά) εργατών στη Νότια Αφρική. Τους σκότωσε η αστυνομία, επειδή αρνήθηκαν να υπακούσουν στην εντολή να διακόψουν την απεργίa και να επιστρέψουν στα ορυχεία των διεθνών γερακιών. Αν δεν ξέρεις την υπόθεση, διάβασέ την εδώ κι εδώ.
Οι εργάτες ήταν εξαθλιωμένοι μαύροι και το ορυχείο ιδοκτησία της Αγγλικής εταιρείας Lonmin, κλασική περίπτωση αποικιοκρατικής εταιρείας δηλαδή. 
Ο τύπος που βλέπεις στη φωτογραφία είναι ο 71χρονος Jacob Zuma, ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής. Αυτός έδωσε την εντολή στην αστυνομία να πετσοκόψει τους εργάτες, που εκνεύριζαν τους Άγγλους επικυρίαρχους.
Ξέρεις τι κόμμα είναι ο τύπος; Κομμουνιστής ! Ναι, είναι μέλος του SACP (South African Communist Party), του Κομμουνιστικού Κόμματος Νότιας Αφρικής δηλαδή.
Ναι, ένας κομμουνιστής έδωσε εντολή στην αστυνομία του, να πυροβολήσει τους πάμφτωχους συμπατριώτες του εργάτες, για να προστατεύσει την ιμπεριαλιστική εγγλέζικη εταιρεία εξόρυξης πλατίνας.
Αν δε με πιστεύεις, δες τη βιογραφία του Zuma, εδώ
και τις ευχές του κόμματός του για τα 70ά του γενέθλια, εδώ: http://www.sacp.org.za/main.php?ID=3611

Θα χορτάσει στο site του SACP το μάτι σου σφυροδρέπανο και ωραίο μαυροκόκκινο χρώμα. Όπως το αίμα των εργατών....

Αυτά σύντροφε και δεν φταις εσύ, που όλοι γίνονται ίδιοι στην εξουσία.
 http://youtu.be/GqlOoC2DOH0



         πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: