Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η παγκόσμια τράπεζα και το πρόγραμμα ευγονικής


O Γιονγκ Κιμ, έχει οριστεί από τον Ομπάμα για  να ηγηθεί στην Παγκόσμια Τράπεζα των Η.Ε. Καθώς η Παγκόσμια Τράπεζα συνεχίζει να υποδουλώνει  περισσότερα έθνη με  έργα υποδομής που θα διευκολύνουν  τη χρηματοδότηση του χρέους, αυτό  το αποτελεσματικό εργαλείο αποκτά τους φυσικούς πόρους των χωρών του τρίτου κόσμου.Οι όροι δανεισμού της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι τέτοιο όμως που δύσκολα κάποιος μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί.. Αυτό οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των πόρων αυτών των χωρών.


Η υποστήριξη του Ομπάμα στον Κιμ είναι ένα μυστικό στην ημερήσια διάταξη από την ΠΤ για την υγειονομική περίθαλψη. Η ειδικότητα  του Κιμ είναι στα εμβόλια, καθώς και φαρμακευτικά προϊόντα. Ο ίδιος  μεσολάβησε  σε μια συμφωνία με μεγάλες φαρμακευτικές και του Παγκόσμιου Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών Υγείας (ΠΟΥ) να φέρει φαρμακευτικά προϊόντα στις φτωχές χώρες. Τα φάρμακα που υποτίθεται ότι θα  καταπολεμούσαν  την φυματίωση στην πραγματικότητα προκάλεσαν ανοσία στα φάρμακα για αυτήν την  θανατηφόρα ασθένεια. Αυτό οδήγησε σε περισσότερους θανάτους και οργανικά προβλήματα που προκάλεσαν ζητήματα  με τα μάτια, τα νεφρά και την καρδιά.

Και ο Kim ήταν αναπόσπαστο κομάτι  σε αυτήν την συμφωνία.

Τα εμβόλια της φυματίωσης που προώθησε ο  Κιμ χρηματοδοτήθηκαν από τον George Soros και το νομοσχέδιο και Melidna Ίδρυμα Gates. Ο Bill Gates έχει αναφερθεί στο γεγονός δηλώνοντας ότι:

"Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους ... που είναι επικεφαλής σε περίπου 9 δισ. ευρώ. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσε να μειώθεί κατά 10 ή ίσως 15 τοις εκατό. "



Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για μια παγκόσμια διακυβέρνηση, τοποθετεί στρατηγικά ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά. Η υποψηφιότητα του Κιμ για  επικεφαλής  της Παγκόσμιας Τράπεζας, λαμβάνοντας υπόψη το υπόβαθρό του στα θανατηφόρα εμβόλια και δεσμούς με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, είναι ο τέλειος υποψήφιος  για να τρέξει μια τέτοια οργάνωση. Αυτή η υγειονομική περίθαλψη που βασίζεται στην ευγονική θα προωθήσει  το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ  για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού  ώστε να εξαλειφθεί  το 2/3 των ανθρώπων.


Μετάφραση απο http://occupycorporatism.com
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: