Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Βουλγαρική Εφημερίδα: Το Λονδίνο προτρέπει την Ελλάδα να φύγει από το Ευρώ






«Βρετανοί οικονομολόγοι ενημέρωσαν την ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει το Ευρώ και να κηρύξει πτώχευση για το χρέος των 300 δισεκατομμυρίων που έχει, ώστε, να σώσει την οικονομία της» γράφει η βουλγαρική εφημερίδα «24 Часа», επικαλούμενη χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times.

«Σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Οικονομικών και Εμπορικών Ερευνών του Λονδίνου προειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση ότι η παγίδα του χρέους μπορεί να αποφευχθεί εάν η χώρα αναγγείλει υποτίμηση για την τόνωση των εξαγωγών.

Κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να γίνει μόνον αν η Ελλάδα γυρίσει πίσω στο δικό της νόμισμα».

Ο Doug Makuilyams επικεφαλής του λονδρέζικου κέντρου ερευνών, δήλωσε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, ότι το νέο ελληνικό νόμισμα στην πράξη έχει υποτιμηθεί κατά 15 % τουλάχιστον.

Σύμφωνα με τον Makuilyams, αφήνοντας το Ευρώ, η υποτίμηση αυτή θα ήταν αναπόφευκτη και αυτό είναι ζήτημα χρόνου.

Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες, πιθανότατα η Πορτογαλία και η Ιταλία.

Επισημαίνεται ακόμη στο δημοσίευμα, ότι η εγκατάλειψη του ευρώ από την Αθήνα θα είναι καταστροφική για τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, τι οποίες η Ελλάδα οφείλει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

 http://echedoros-a.blogspot.com/2010/05/blog-post_3060.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: