Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ψέματα η "τέφρα" που σταμάτησε τις πτήσεις...

Μεταφράζω από τη γερμανική το παρακάτω κείμενο, το οποίο πράγματι προκαλεί επιπλέον σκέψεις για τα σχέδια των δυναστών του κόσμου...
Πριν τo διαβάσετε ας σημειώσω πως ενώ το εν λόγω πρόγραμμα προσομοίωσης έδειχνε πως το νέφος "τέφρας" έφτασε και στη Βόρεια Ελλάδα, εδώ κυριαρχούσε -και κυριαρχεί- καταγάλανος ουρανός και κανένα σύμπτωμα δεν πιστοποιούσε στην πράξη την "ύπαρξη τέφρας", το ίδιο είχαν παρατηρήσει και φίλοι στη Γερμανία: πρωτοφανής καταγάλανος ουρανός και απουσία chemtrails... (όσο υπήρχε απαγόρευση πτήσεων)

Διαβάστε τώρα και παρακάτω:

κείμενο του Freemann
Δευτέρα 19. April 2010

"Η καταστροφική είδηση για τους κινδύνους απο την ηφαιστειακή σκόνη βασίζεται σε μια λανθασμένη προσομοίωση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Met Office, της βρετανικής μετεωλογικής υπηρεσίας και δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

εικόνα: SpiegelOnline


Μπορείτα να μαντέψετε τρεις φορές... Ποιός ευφήβρε την προειδοποίηση σχετικά με την "καταστροφή" για τους αεροδιαδρόμους εξ΄αιτίας της έκρηξης του ηφαιστείου? Ναι, είναι ο συνήθης ύποπτος, το MetOffice, η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία, η οποία μας είχε νωρίτερα σερβίρει το ψέμα με την "κλιματική υπερθέρμανση" και είναι ένας από τους ύποπτους που πήραν μέρος στο σκάνδαλο του Climategate-Skandal. Το κέντρο μμέτρησης "Volcanic Ash Advisory Center" (VAAC) λειτουργεί επίσης υπό το ίδιο το Met Office.

Ακριβώς όπως συνέβη με το ψέμα του κλίματος, που θέλει να μας αναγκάσει να μεταβάλλουμε τη ζωή μας, η νέα καμπάνια πανικού που έσπειραν σταμάτησε ολόκληρη την αεροπορική κυκλοφορία πάνω από την Ευρώπη, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων.

Όπως ακριβώς η θεωρία τους για το κλίμα, και η νέα δύλωση τους "περί κινδύνου" (από την τέφρα) βασίζεται απλά και μόνο σε μια προσομείωση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό το ψέμα για την ηφαιστιακή τέφρα διαδίδεται από τους ίδιους Μη-Επιστήμονες, οι οποίοι θέλουν να πείσουν τον κόσμο, πως το Co2 που παράγουν οι άνθρωποι είναι τάχα ο "καταστροφέας του κλίματος. Και αυτό βασίζεται μόνο σε μια απάτη που κατασκεύασαν σε υπολογιστή.

Πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους οι άνθρωποι και να αρχίσουν να εμπιστεύονται τα δικά τους μάτια και αυτό που πραγματικά βιώνουν στη φύση? Το Σαββατοκύριακο κυριαρχούσε πεντακάθαρος ουρανός δίχως ίχνη νεφών πουθενά. Πως είναι δυνατόν, αυτή η μικρή ομάδα δικτατόρων από το "σύλλογο ψευδών" να καθορίζει τα πάντα και να καταφέρνει να εξαπατά συνεχώς τον κόσμο, και εμείς να τα "καταπίνουμε" όσα λένε?

Η βρετανική Met Office πήρε μερικά στοιχεία από τις πρώτες στιγμές μετά την έκκρηξη του ηφαιστείου και "ταϊσαν" την "ηλίθια μηχανή" τους, και "τσουπ" έβγαλαν τη συνηθησμένη τρομολάγνα "πρόγνωση" τους, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό παθαίνει κανείς, όταν εμπιστεύεται "σούπερ κομπιούτερ" και επωνομαζόμενους "ειδικούς", αντί να κάνει χρήση της φυσιολογικής ανθρώπινης λογικής.

Τουλάχιστον οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες διέβλεψαν το παιχνίδι και ρώτησαν, γιατί δεν επιτρέπεται να πετάξουν, αφού δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Η Lufthansa και η Air Berlin διεξήγαγαν το Σαββατοκύριακο δοκιμαστικές πτήσεις. Ένα αεροσκάφος της Lufthansa πέταξε στα 8.000 μέτρα και η Air Berlin έστειλε αεροπλάνο σε ύψος 3.000 μέτρων.

Ο τεχνικός έλεγχος των αεροσκαφών μετά την προσγείωση έδειξε πως δεν υπήρξαν καθόλου προβλήματα, εξήγησε η Air Berlin. Ούτε στα παράθυρα του πιλοτηρίου, ούτε στο σκάφος, ούτε και στις μηχανές δεν βρέθηκε η παραμικρή γρατζουνιά, δήλωσε εκπρόσωπος της Lufthansa. Ένα αεροσκάφος της ολανδικής εταιρίας KLM πέταξε με επιτυχία σε ύψος 13 χιλιομέτρων.

Ο διευθυντής της Air-Berlin, Joachim Hunold ανέφερε σχετικά:
"Μας εκπλήσει το γεγονός πως τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών πτήσεων της Lufthansa και της Air Berlin δεν είχαν οποιαδήποτε επίδραση στην λήψη των αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασφάλειας πτήσεων."

Ναι, και εμένα με εκπλήσει ή και όχι, το ότι αυτοί οι "εγκεφαλικά ανάπηροι πιστεύουν ότι τους πει το Met Office.

Ήδη στις 3 Ιανουαρίου 2012 είχα γράψει "Το Met Office είχε προβλέψει ένα "ήπιο χειμώνα", μόλις τον οκτώβριο, αφού είχαν προσγειωθεί προηγουμένως ανώμαλα μετά την πρόγνωση τους για "καυτό καλοκαίρι" στη Βρετανία, που στην πραγματικότητα ήταν το πιο υγρό και ψυχρό καλοκαίρι των τελευταίων 100 χρόνων." (...)

Δεν τους έφτασε όμως αυτό, τώρα σταμάτησαν ολόκληρη την εναέρια κυκλοφορία της Ευρώπης. (...) Ο θυμός και οι ζημιές είναι τεράστιες, ακριβώς όπως και με την κλιματολογική απάτη.

Σύμφωνα με το Airports Council International (ACI), ο σύνδεσμος της πολιτικής αεροπορικής βιομηχανίας, από την Πέμπτη δεν έλαβαν χώρα 63'000 πτήσεις και ταλαιπωρήθηκαν 6,8 εκατομμύρια επιβάτες. Η ζημιά αφορά δισεκατομμύρια. Το μόνο θετικό είναι πως "ενοχλήθηκαν" και οι αεροπορικές στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ από και προς το Αφγανιστάν.
(...)

Ενώ λοιπόν οι δυτικοί αρχηγοί κρατών όπως ο Obama, ο Brown, ο Sarkozy και η Merkel, οι οποίοι έριχναν προηγουμένως κροκοδείλια δάκρυα, δεν παραβρέθηκαν στην κηδεία του Lech Kaczynski και άλλοι κατέφθαναν με αυτοκίνητα και ελικόπτερα, ο ρώσος Πρόεδρος Medwedew έδειξε στην πράξη, τι πιστεύει για το ψέμα περί ηφαιστειακής τέφρας και την απαγόρευση πτήσεων: δεν πιστεύει τίποτε απολύτως. Πέταξε με το προεδρικό αεροσκάφος δίχως προβλήματα στη Βαρσοβία και τους απέδειξε πόσο υποκριτές και δειλοί είναι.

Το επιστημονικό και πολιτικό κατεστημένο παίζει το ένα σόου μετά το άλλο, ο ένας πανικός που σπέρνουν ακολουθεί τον άλλο, όπως και με τη γρίπη των χοίρων, η οποία δεν υπήρχε επίσης και εφευρέθηκε. Με όλα αυτά κρατούν τους πληθυσμούς με κομμένη την ανάσα, σε μια μόνιμη κατάσταση φόβου, ώστε να μπορούν να τους ελέγχουν κατά το δοκούν. Εκεί βρίσκεται και η πρόθεση τους.

Το Met Office είναι απλά ένα εργαλείο της Ελίτ, ώστε να επιβάλλουν την καταστροφική πολιτική τους: την αποβιομηχάνιση της κοινωνίας. Όλα αφορούν ένα μεγάλο σχέδιο. Στο προσκήνιο όλα αφορούν την "ασφάλεια" σας-όπως και σε κάθε άλλο κίνδυνο που εφευρίσκουν. Έτσι διακιολογούν και μας σερβίρουν τα πάντα. Στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε προστασία μόνο από ένα και μοναδικό κίνδυνο: από αυτούς τους ίδιους τους κακοποιούς. Α, ναι και το επόμενο "Bailout" εις βάρος των φορολογουμένων, αυτή τη φορά για τις αεροπορικές εταιρίες, θα μας έρθει σίγουρα.

Δευτέρα 19. April 2010

Στα σχόλια της ίδιας ανάρτησης αναφέρεται πως ο ίδιος ο Νικι Λάουντα πέταξε εκείνες της μέρες για να διαπιστώσει αν πράγματι η ηφαιστειακή τέφρα προκαλεί βλέβη στις μηχανές και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η δοκιμαστική πτήση που έγινε με ένα A320 από την "Fly Niki" στη διαδρομή Βιέννη-Salzburg-Βιέννη το απόγεθμα της Κυριακής, ήταν όπως το περιμέναμε δίχως προβλήματα."
Ο ίδιος ο Niki Lauda καθόταν στο πιλοτήριο για να αποδείξει πως η ηφαιστειακή τέφρα δεν έχει καμία επίδραση στην πτητική ικανότητα του αεροσκάφους.

Μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο των μηχανών του αεροσκάφους που έγινε αμέσως μετά την προσγείωση, δεν διαπιστώθηκαν οποιεσδήποτε βλάβες και δήλωσε.
"Η επιβολή μιας πλήρους παύσης των πτήσεων δίχως στοιχεία και μετρήσεις ήταν η μεγαλύτερη λαθος απόφαση των ευρωπαϊκών αεροπορικών υπηρεσιών".
και παρακάτω
"ήταν για μένα η ωραιότερη πτήση, μπλε ουρανός, δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά.."
Και τώρα διαβάστε και την επόμενη ανάρτηση όπου απ΄όσο φαίνεται η απαγόρευση πτήσεων δεν έγινε λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου και της τέφρας... αλλά για καθαρά στρατιωτικούς λόγους...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: