Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Tι δεν ξέρουμε για τους Σομαλούς πειρατές;


"Ξέρω ότι έχει γίνει πολύς ντόρος με τους Σομαλούς πειρατές στη διεθνή κοινότητα τελευταία και ότι όπως τα παρουσιάζουν τα πράγματα φαίνεται ότι καλό θα ήταν να πάνε να τους βομβαρδίσουν όλους.Αλλά πόσοι από μας ξέρουν τα παρακάτω:
Για τα δεδομένα της Διεθνής κοινότητας η Αφρική είναι μια φτωχή ήπειρος αλλά για τα στάνταρ της Αφρικής η Σομαλία είναι φτωχή χώρα.Πόσοι από μας ξέρουν ότι τα ύδατα της Σομαλίας δεν φυλάσσονται λόγω αδυναμίας κράτους και ότι επί χρόνια τα τάνκερ από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πετάνε τα τοξικά απόβλητα στα ύδατα της Σομαλίας;
Πόσοι από μας ξέρουν ότι στη Σομαλία για να ζήσουν εξαρτώνται από το φαΐ που τους προσφέρει ο ινδικός Ωκεανός και επί δεκαετίες πεθαίνουν από τοξική μόλυνση οι κάτοικοι της Σομαλίας;"
ΠΗΓΗ..LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια: