Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Αλλάξτε την τηλεόραση χωρίς τηλεχειριστήριο

Οι τηλεθεατές σύντομα θα είναι σε θέση να ελέγχουν την τηλεόρασή τους και γενικότερα τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας απλώς κουνώντας το χέρι τους.

Χάσατε το τηλεχειριστήριό σας; Δεν λειτουργεί καλά; Κανένα πρόβλημα. Οι τηλεθεατές σύντομα θα είναι σε θέση να ελέγχουν την τηλεόρασή τους και γενικότερα τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας απλώς κουνώντας το χέρι τους. Η σχετική τεχνολογία, που θα φέρει «επανάσταση» στα νοικοκυριά (και όχι μόνο), αναπτύσσεται στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρία Τοσίμπα.

Η τεχνολογία είναι ουσιαστικά έτοιμη και μάλιστα επιδείχθηκε στην τελευταία μεγάλη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών στο Βερολίνο (IFA). Χρησιμοποιώντας μια ειδική πειραματική τηλεοπτική συσκευή της Τoshiba, οι τηλεθεατές μπορούν να τις δίνουν εντολές απλώς με το να κουνάνε το χέρι τους, αρκεί να βρίσκονται μπροστά στην οθόνη, ώστε η τηλεόραση να τους «δει». Στην οθόνη εμφανίζεται ένας δρομέας ("κέρσορας") που, άσχετα με τις συνθήκες φωτισμού, υπακούει στις εντολές του χεριού.

Η νέα μέθοδος διεπαφής (interface) μέσω χειρονομιών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μη οικιακές χρήσεις, όπως σε καταστήματα και κιόσκια παροχής πληροφοριών, μπορεί να μην αντικαταστήσει τον τηλεχειρισμό, αλλά να αποτελέσει μια εναλλακτική ή συμπληρωματική λύση, την οποία επιλέγει κανείς κατά βούληση.

Οι ερευνητές που αναπτύσσουν τη νέα τεχνολογία, ήδη εργάζονται για να την κάνουν πιο φιλική στο χρήστη και αξιόπιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: