Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Έλεγχος μυαλού, οι Illuminati και η δολοφονία JFK


Τριάντα τρία έτη πριν, ο Πρόεδρος John F. Kennedy δολοφονήθηκε στην Dealey Plaza στο Ντάλλας. Η σχολαστικά σχεδιασμένη έκθεση της Επιτροπής κυκεώνων κατηγόρησε το καρύδι "Lee Harvey Oswald " για τη δολοφονία, αλλά η Επιτροπή κυκεώνων δεν είχε το θάρρος να βουτήξει από την κορυφή του παγόβουνου στα παγωμένα ύδατα της συνωμοσίας που οδήγησε στο θάνατο JFK. Μετά από 33 έτη, διάφοροι ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν και μια διαφορετική στοά των rogue των συγκεκαλυμμένων χειριστών, των κυβερνητικών αντιπροσωπειών και ενδιαφερόντων δύναμης διαδραμάτισε τους μικρούς ρόλους στη δολοφονία, το απαρατήρητο χέρι που καθοδηγεί τη δολοφονία Kennedy ήταν ένα παγκόσμιο δίκτυο των μυστικών κοινωνιών που εμπίπτουν στη γενική περιγραφή του Illuminati. Σύμφωνα με αυτούς τους ερευνητές, ο θάνατος Kennedy ήταν περισσότερο από μια πολιτική συνωμοσία ήταν ένα απόκρυφο τελετουργικό γνωστό ως "Killing του θείου βασιλιά " με σκοπό ως τμήμα ενός αλχημικού σχεδίου να αναγγείλει μέσα μια νέα παγκόσμια τάξη. Αυτή η επισκόπηση εξετάζει μερικών από τις πιό προεξέχουσες θεωρίες μιας σύνδεσης Illuminati/dolofonj'as JFK. Να είστε βέβαιος να μελετήσει τα παραρτήματα και τα διάφορα hotlinks σε όλο το άρθρο για τις βαθύτερες, πιό λεπτομερείς βασικές πληροφορίες. Μια συλλογή JFK weblinks είναι διαθέσιμη κατωτέρω για την περαιτέρω έρευνα.

1. http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/1196/ken1.htm
2. http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/1196/ken2.htm
3. http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/1196/ken3.htm
4. http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/1196/ken4.htm
5. http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/1196/kenappen.htm
6. http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/1196/kenweb.htm

και ενα λινκ για αυτοματη μεταφραση κειμενου
http://www.metafrasi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: