Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΣΟΚ:Οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν βόμβες με Απεμπλουτισμένο Ουράνιο εναντίον της Γάζας!!!




ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ!!!

Η ειδηση ειναι συγκλονιστικη:συμφωνα με το αξιοπιστο Al Jazeera,Νορβηγοι γιατροι που βρισκονται στη Γαζα,πληροφορησαν τους Παλαιστινιους συναδελφους τους οτι...................... ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ σε τραυματιες που ειχαν διακομιστει στα νοσοκομεια της πολης!!!Ολα αυτα,μετα τις δηλωσεις του Ισραηλινου Υπουργου Αμυνας Εχουντ Μπαρακ οτι "ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ"!

Για οσους δεν το θυμουνται,το Απεμπλουτισμενο Ουρανιο εχει κατηγορηθει ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ για παμπολλες περιπτωσεις που βλαπτουν τον ανθρωπινο οργανισμο,οπως η εμφανιση καρκινου ιδιαιτερα στους πνευμονες,λευχαιμιες και το χειροτερο,ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ!!!

Δεν ειναι τυχαιο οτι κατα τους βομβαρδισμους στη Σερβια το 1999 ξεσπασε σαλος για τις "εξυπνες βομβες" των Αμερικανων που περιειχαν αυτο το στοιχειο και αργοτερα,στο Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης οριστηκε ερευνα για το θεμα,η οποια εκτοτε-γιατι αραγε;-παρεμεινε...μετεωρη!Την ιδια τυχη ειχαν και οι διαμαρτυριες Βετερανων του Πολεμου του Κολπου του 1991,οι οποιοι εφεραν στον κοσμο παιδια με γεννετικες ανωμαλιες,αν φυσικα καταφερναν να επιζησουν των ραδιενεργων ισοτοπων του Ουρανιου!

Αργοτερα,το θεμα με την επισημη απαγορευση της χρησης τετοιων οπλων ατονησε,αφου η αντιστοιχη προταση του ΟΗΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΗΠΑ,ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ,δηλαδη μερικα απο τα μονιμα μελη του Συμβουλιου Ασφαλειας!Το γιατι,ευκολο να το καταλαβει κανεις...

Η χρηση του συγκεκριμενου υλικου σε πυκνοκατοικημενες περιοχες οπως αυτη της Γαζας εγκυμονει τεραστιους κινδυνους για την υγεια του πληθυσμου.Αυτο το γνωριζουν οι Ισραηλινοι,αλλα δε φαινεται να...ιδρωνει τ'αυτι τους!Εξαλλου,το 2006 ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ για το ιδιο θεμα (αυτη τη φορα ηταν η Χεζμπολαχ στη θεση της Χαμας),αρνηθηκαν τα παντα και φυσικα..δεν κουνηθηκε φυλλο!!!

ΟΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ:ΟΥΤΕ Η ΧΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ!

Διαβαστε περισσοτερα εδω:http://www.aljazeera.com/news/articles/34/Depleted_uranium_found_in_Gaza_victims.html http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

πηγη.. ventetta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: