Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Η τρόικα ζήτησε κατάσχεση καταθέσεων και στην Ελλάδα!

ΓΙΑ ΤΙΣ PROTON BANK ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ

H τρόικα έχει ήδη θέσει θέμα κατάσχεσης ποσοστού τραπεζικών καταθέσεων πάνω από τα 100.000 ευρώ στο πλαίσιο των συζητήσεων για το PSI, κατ'αρχήν για τις τράπεζες Proton και ΑΣΠΙΣ, του Λ.Λαυρεντιάδη και του Π.Ψωμιάδη, αντίστοιχα..
Tότε, ωστόσο, την άνοιξη του 2011, πρυτάνευσαν, περισσότερο λογικές, δεύτερες σκέψεις. Οτι, δηλαδή, ακόμη και η χρεοκοπία τους ενδεχομένως να επιτάχυνε την κατάρρευση των λοιπών τραπεζών που στο πλαίσιο του «κουρέματος» των ομολόγων αγωνίζονταν για την κεφαλαιακή τους επάρκεια.
Λίγες εβδομάδες αργότερα η τράπεζα Πειραιώς, χωρίς να γίνει τότε γνωστό σε κανέναν ζήτησε και πήρε βοήθεια από το ELA για να μπορέσει να επιβιώσει, αποδεικνύοντας το τι είχε να γίνει έτσι και γινόταν κατάσχεσεη καταθέσεων στις δύο πρώτες μικρές τράπεζες.
Την ώρα που η κυβέρνηση διαβεβαιώνει με όλους τους τρόπους ότι δεν τίθεται θέμα «κουρέματος» - κατάσχεσης στις ελληνικές καταθέσεις, οι πολίτες μετά τις δραματικές αποφάσεις για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας πιστεύουν ο κίνδυνος να εφαρμοστεί το «κούρεμα» και στην Ελλάδα είναι ορατός.
Σε δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η Realnews, έξι στους δέκα Ελληνες φοβούνται «κούρεμα» καταθέσεων και στη χώρα μας.
Το ποσοστό που απαντά μάλλον ή σίγουρα «ναι» στον κίνδυνο να «κουρευτούν» οι καταθέσεις φτάνει στο 61%, ενώ 72,9% όσων ρωτήθηκαν εκτιμούν ότι δεν υπάρχουν κόμματα στην Βουλή που να τους έχουν πείσει ότι διαθέτουν plan B για έξοδο της χώρας από την κρίση σε περίπτωση ρήξης με την Τρόικα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: