Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Οι πέντε τροφές για καλή υγείαΟι πέντε τροφές για καλή υγεία
Οι πέντε τροφές για καλή υγεία
Οι τροφές που διατηρούν καλή την υγεία του οργανισμού σίγουρα θα πρέπει να επιλέγονται για τη κατανάλωσή τους. Πέντε από αυτές τις τροφές είναι το μπρόκολο, τα φασόλια, το αβοκάντο, τα μύρτιλλα και η σοκολάτα.
Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και βιταμίνης C. Οι φυτικές ίνες συνεισφέρουν στη μείωση του βάρους και, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C, στη πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.
Από την άλλη τα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και κάλιο και συνεισφέρουν στην ελάττωση της χοληστερίνης και μειώνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιακών επεισοδίων. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα από τη κατανάλωση φασολιών είναι ότι δίνουν καλής ποιότητας πρωτεΐνη.
Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη E και αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στη προστασία του δέρματος ενάντια στη πρόωρη γήρανση. Τα συστατικά που περιέχει το αβοκάντο θεωρείται ότι συνεισφέρουν στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος γεγονός που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό και λαμπερό ακόμη και στις μεγάλες ηλικίες δίνοντας πραγματική λάμψη στο πρόσωπο.
Τα μύρτιλλα περιέχουν πολλές βιταμίνες που εκτός των άλλων ευεργετημάτων συνεισφέρουν στη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος, ενώ είναι πλούσια και σε βασικά μέταλλα που βοηθούν στην ομαλή πορεία της γήρανσης. Επίσης εξαιτίας του ότι τα μύρτιλλα περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου, συνεισφέρουν στη προστασία από τα οιδήματα.
Τέλος η σοκολάτα μπορεί να υπάρχει η προκατάληψη ότι βλάπτει, ωστόσο προσφέρει υψηλής ποσότητας πρωτεΐνη καθώς και βιταμίνες του τύπου Β. Η μαύρη σοκολάτα θωρακίζει την υγεία του δέρματος και παίζει σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με έρευνες, στο χάσιμο του εξτρά βάρους επειδή έχει την ικανότητα να καίει το περιττό λίπος. Βέβαια όλα αυτά η σοκολάτα αλλά και η μαύρη σοκολάτα μπορούν να τα πραγματοποιήσουν με τη προυπόθεση ότι περιέχουν το λιγότερο 70% κακάο.
ΠΗΓΗ:ecotimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: