Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Σφαγή Τούρκων κομάντο στη Συρία; - 24 νεκροί από αεροπορική προσβολήΤο θάνατο 24 τούρκων καταδρομέων από επίθεση της συριακής Αεροπορίας αναφέρει η αρμενική ιστοσελίδα maramus.livejournal.com. Μάλιστα την είδηση η συγκεκριμένη ιστοσελίδα την αναφέρει ως επιβεβαιωμένη. Η ίδια ειδηση αναφέρεται  και απο την ιστοοσελίδα www.versia.am/combat-search-and-rescue
Σύμφωνα με το δημοσίευμά της οι Τούρκοι καταδρομείς οι οποίοι δρούσαν μέσα στη Συρία εντοπίστηκαν πρώτα από δυνάμεις του συριακού Στρατού και στη συνέχεια εβλήθησαν από τη συριακή Αεροπορία. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Τούρκοι βρίσκονταν σε αποστολή εύρεσης/διάσωσης μάχης (Combat SAR).

Δεν διευκρινίζεται εάν τις αεροπορική προσβολή πραγματοποίησαν αεροσκάφη ή επιθετικά ελικόπτερα Hind της Αεροπορίας της Συρίας.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα –το οποίο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλη ανεξάρτητη πηγή- οι Τούρκοι καταδρομείς ανήκαν στο επίλεκτο σώμα των “Bordo Bereli” όπου εκτιμάται ότι περίπου 100 άτομα δρουν μέσα στη Συρία οι οποίοι έχουν εισέλθει στη χώρα σταδιακά. Σύμφωνα με άλλες πηγές η ομάδα των 100 Τούρκων καταδρομέων -είναι άγνωστο εάν όλοι ανήκουν στους Bordo Bereli ή υπήρχαν και μέλη άλλων ομάδων ειδικών δυνάμεων. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται Τούρκοι ‘άνδρες των ειδικών δυνάμεων στη Συρία στο πλευρό των μισθοφόρων που μάχονται την κυβέρνηση του Bashar Al Assad. Στις αρχές Ιανουαρίου η Δαμασκός είχε ανακοινώσει τη σύλληψη 10 αξιωματικών της τουρκικής Αεροπορίας οι οποίοι δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή στο Χαλέπι στοχοποιώντας συριακές αεροπορικές βάσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: