Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Βγάλτε επί τέλους το... σκασμό κύριε! (Video) 
Ενώ  χιλιάδες  αγωνιούντων Ελλήνων από  όλο το κόσμο, σήμερα το πρωΐ ,  στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, ήθελαν να ακούσουν τους εκπροσώπους της Ελλάς - End National Debt, που προσπαθούσαν να εξηγήσουν τα σχετικά με τη  χορήγηση των 600 δις στην Ελλάδα για αποπληρωμή του χρέους της, οι οποίοι σαν κύριο όρο της παροχής αυτής ζητούσαν τη διερεύνηση της νομιμότητος του χρέους και τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα, 
Ο κ. Γεωργιάδης παρενέβαινε συνεχώς στη συζήτηση, διέκοπτε τους ομιλητές, τους ειρωνευόταν για να τους "σπάσει τα νεύρα" , δημιουργούσε σκόπιμη οχλαγωγία για να μην μπορούν οι τηλεθεατές να ακούσουν προσβάλλοντας και παρενοχλώντας αφάνταστα όσους προσπαθούσαν να ακούσουν το τι λέγαν, επιτέλους, οι άνθρωποι αυτοί.

 Τα αίτια των παρεμβολών αυτού του κυρίου είναι κατανοητά, θα πρέπει όμως ο κ. Παπαδάκης , σεβόμενος τους τηλεθεατές του,  να μη προσκαλεί άτομα που δίκην πλανοδίων πωλητών  ωρύονται εντέχνως αποσκοπώντας να εμποδίσουν να ακουστούν  και να πραγματοποιηθούν αυτά που δεν τους συμφέρουν.
 Δεν ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό εάν φυλακιστούν οι κλέφτες, από όποιο χώρο και αν προέρχονται.
 Τον ενδιαφέρει να σωθεί η Ελλάδα.
  EFENPRESS 

_______________________________________________________
Δημοσιεύουμε το video από το CRETA TV που αναφέρεται στο θέμα.
Η EFENPRESS διατηρεί πάντα τις επιφυλάξεις της, αλλά αρνείται να
επιτρέψει στον οποιονδήποτε, να ασκεί λογοκρισία και φίμωση σε όποιον
δηλώνει ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: