Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Ζητούν και τα ρέστα ορισμένοι "Έλληνες" επιχειρηματίες!Η ...είδηση:
Επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής τους ζητούν να απολύσουν τους αλλοδαπούς εργαζόμενους και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, που έχουν εγγραφεί στις ειδικές λίστες της.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της Χρυσής Αυγής συνέχισαν τις "επισκέψεις" σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία και την Εύβοια.
"Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις, όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. (astra.com.cυ)
Και το σχόλιό μας:
Δεν φταίει κανείς εκτός από τις Ελληνικές κυβερνήσεις που επιτρέπουν στο κάθε "επιχειρηματία" να απασχολεί αλλοδαπούς, στερούμενους αδειών παραμονής και εργασίας.
Έτσι αυτοί οι "κύριοι" που τόσο "ενδιαφέρονται" για τους αλλοδαπούς αυτούς, τους εκμεταλλεύονται πληρώνοντάς τους με φραγκο-δίφραγκα, αποφεύγοντας έτσι να πληρώσουν τα κανονικά ημερομίσθια και την ασφάλεια που θα πλήρωναν για Έλληνες εργάτες.
Θα έπρεπε να εφαρμοζόταν ο νόμος με τη δέουσα αυστηρότητα και παράλληλα η απασχόληση αλλοδαπών να θεωρείται τεκμήριο, έτσι ώστε οι κύριοι αυτοί να φορολογούντο ανάλογα και η απόκρυψη της απασχολήσεως αλλοδαπών να αποτελούσε και φορολογική παράβαση.
Έτσι θα βλέπαμε αν θα εμφορούντο οι κύριοι αυτοί από..."διεθνιστικές" (δήθεν) αντιλήψεις,αυτοί που έχουν αναγάγει τη φοροδιαφυγή σε επιστήμη.
Είναι αδιανόητο να υπάρχουν Έλληνες άνεργοι και να εργάζονται λαθρομετανάστες! 
Όταν υπήρχε συντεταγμένο κράτος, για να εργασθεί κάποιος αλλοδαπός στην Ελλάδα, έπρεπε να να προηγηθεί μετάκληση αυτού από συγκεκριμένη επιχείρηση και να πιστοποιείται ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να έχει  την ειδικότητα που θα απασχολείται ο αλλοδαπός (π.χ. διακοσμητής εδεσμάτων).
Μόνο τότε και εφ όσον όλα τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά του έγγραφα ήσαν εντάξει, μπορούσε να λάβει άδεια παραμονής και εργασίας.
 Τώρα εάν ενοχλούνται από τις  εύλογες παραινέσεις της Χρυσής Αυγής, αυτό αποδεικνύει το "πατριωτισμό" τους και τη λατρεία του χρήματος.Όσον αφορά τα περί διεθνιστικών αντιλήψεων, ας τα λένε στους αφελείς που τους πιστεύουν.