Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τούρκοι πουλάνε ελληνική γη στη Θράκη!


Τούρκοι πουλάνε ελληνική γη στη Θράκη

Όλα αυτά τα οικόπεδα, κτήματα κι αγροτεμάχια έχουν έρθει στην κατοχή της Ziraat Bank μετά από πλειστηριασμούς ακίνητης περιουσίας κατοίκων της περιοχής (χριστιανών και μουσουλμάνων) που δεν μπόρεσαν να εξοφλήσουν δάνεια που αφειδώς έδινε η τουρκική τράπεζα τα δύο τελευταία χρόνια.
Οι νομαρχίες στη Θράκη και η ΕΥΠ παρακολουθούν και καταγράφουν τις πωλήσεις εκτάσεων της περιοχής στους σκληροπυρηνικούς μουσουλμάνους, που αυτοχαρακτηρίζονται Τούρκοι, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει στα χέρια των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, στους νομούς Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης οι εξής εκτάσεις:
- 4.500 στρέμματα οικοδομήσιμων οικοπέδων, 18.000 στρέμματα αγροτεμαχίων και 25.000 στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων.
Η ανησυχία των χριστιανών Ελλήνων στη Θράκη είναι μήπως σιγά -σιγά και χωρίς τυμπανοκρουσίες δημιουργείται μία μικρή Τουρκία επί ελληνικού εδάφους, δεδομένου ότι η Ziraat επιλέγει σε ποιους και με ποιες διευκολύνσεις θα παραχωρήσει τα ακίνητα που βρίσκονται στην κατοχή της.
Παράλληλα και τα δάνεια που δίνει η τουρκική τράπεζα απευθύνονται κατά 90% μόνο σε τουρκόφιλους, τουρκογενείς πολίτες της Θράκης υπό την καθοδήγηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει απόλυτα τις αποφάσεις της Ziraat Bank, βάσει στρατηγικού σχεδίου που έρχεται από την Άγκυρα.
Το κρίσιμο αυτό θέμα είναι σε γνώση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, αλλά όταν το newsbomb επικοινώνησε με την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου για τη Θράκη η απάντηση ήταν :«Μην δημιουργείται προβλήματα στην ευαίσθητη αυτή περιοχή»!!!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: