Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

3 μήνες με αναστολή σε δύο βατραχανθρώπους από το Ναυτοδικείο


Την ποινή των 3 μηνών φυλάκιση με αναστολή, αποφάσισε το Ναυτοδικείο Πειραιώς, για 2 από τους 39 άνδρες της ΜΥΑ/ΛΣ που κατηγορούντο για εκφώνηση απρεπών συνθημάτων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010.


Η έδρα έκρινε ότι στο επίμαχο βίντεο τα 2 συγκεκριμένα στελέχη διακρίνονται καθαρά να αναφωνούν τα συνθήματα, σε αντίθεση με τους λοιπούς συναδέλφους του ουλαμού για τους οποίους η εικόνα δεν είναι σαφής. Έτσι, οι 37 υπόλοιποι άνδρες απαλλάχθηκαν των κατηγοριών.


Σημειώνουμε την άκρως επιβαρυντική για τους κατηγορούμενους αγόρευση του εισαγγελέα του Ναυτοδικείου σε βάρος των βατραχανθρώπων, ο οποίος είχε θητεύσει και στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας επί Ν.Δ. Κ.Τασούλα. εκτίνηση νομικών κύκλων είναι ότι αν δεν είχε ζητήσει με τόσο επιμονή βαριές ποινές - μέχρι και ένα χρόνο φυλακή ζήτησε - οι βατραχάνθρωποι θα είχαν γλιτώσει.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: