Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Δεν το ξέρουν ή είναι βαλτοί;


Αναγκαζόμαστε να πούμε πράγματα που δεν θέλουμε και ίσως δεν πρέπει να πούμε.
Αυτοί οι ανόητοι ανεύθυνοι ψευτοανθρωπιστές με τα "λεπτά" αισθήματα που ρυπαίνουν και με τα συνθήματά τους, τις πανάκριβες αφίσσες και τα πανώ τους (αλήθεια που βρίσκουν τα λεφτά;) όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να μάθουν ότι ο φραχτης στον Έβρο δεν έγινε για να μην μπαίνουν οι λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες ή ό,τι άλλο θέλετε στην Ελλάδα, έγινε για στρατιωτικούς σκοπούς και  αποτελεί εργαλείο ανάσχεσης-καθυστέρησης των εχθρικών τανκς και του πεζικού, ώστε να προλάβει η αεροπορία μας και το πυροβολικό να τους τσακίσει.


Η Τουρκία ενοχλήθηκε και αντέδρασε έντονα κατά της κατασκευής του φράχτη, γιατί αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της.Σημειωτέον  ότι ο φράχτης έχει μήκος μόλις δέκα χιλιομέτρων τη στιγμή που τα σύνορα στον Έβρο ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα!
 Η συγκεκριμένη θέση του ενοχλεί τους Τούρκους και τους ενσυνείδητους ή αφελείς υποστηρικτές τους.

Οι δικοί μας τόσο αφελείς είναι (όσοι δεν είναι βαλτοί από την ΜΙΤ) που υιοθετούν τέτοιες απόψεις;
Γιατί δεν διαμαρτύρονται εναντίον της Τουρκίας που στέλνει σκόπιμα τους μετανάστες με βάρκες κατασκευασμένες να βυθιστούν, για να προκαλέσει αντιδράσεις για το φράχτη του Έβρου, που δεν είναι φράχτης αλλά αμυντικό αντιτανκικό ανάχωμα;
Γιατί δεν διαμαρτύρονται που η Τουρκία δεν τους κρατά στη χώρα της, ή δεν τους διοχετεύει από τα βορειοδυτικά σύνορά της στη Βουλγαρία κ.λ.π.;

 Για 'άλλη μια φορά η σκηνοθετημένη από την αριστερή  (;) κυβέρνηση της Ελλάδος διαμαρτυρία (με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της να σιγοντάρουν την προσπάθεια,) για να βρει δικαιολογία να γκρεμίσει το αμυντικό μας ανάχωμα (κατόπιν -φυσικά- υποδείξεως (εντολής) των Γερμανών προϊσταμένων της.

Απορίας άξιο είναι ποιος πληρώνει τα πολυτελή λεωφορεία για να μεταφέρουν "διαδηλωτές" από όλη την Ελλάδα στον Έβρο; Το κόμμα, η ΜΙΤ ή η Μέρκελ;

Λίγος πατριωτισμός δεν κάνει κακό, αν και γι αυτούς ο πατριωτισμός είναι φασισμός . Έτσι τους δίδαξαν τα "σχολεία" και τα ΜΜΕ, έτσι προέβλεπε το σχέδιο διαλύσεως και ξεπουλήματος της Ελλάδος το οποίο με τόσο ζήλο εφαρμόζουν.

Ο φράχτης δεν πρέπει να πέσει. Προτιμότερο (κ. Καμμένε) να πέσει η κυβέρνηση- που έτσι και αλλιώς δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ελληνικό λαό, που εξαπατήθηκε για άλλη μια φορά...

Juan

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: