Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ποιος αγαπά την Ελλάδα περισσότερο;


Κανείς δεν αγαπά την Ελλάδα περισσότερο από τους ίδιους τους Έλληνες.

Βέβαια, κάθε κανόνας έχει  τις εξαιρέσεις του. Θα εξαιρέσουμε ορισμένα άτομα, που κατά συνείδηση και κατ επάγγελμα εξυπηρετούν (παραδοσιακά και με το αζημίωτο) ξένα συμφέροντα και κινούνται "υπό δύο σημαίας" - ή και περισσότερες και θα ασχοληθούμε με τους γνήσιους Έλληνες.

  Αυτοί είναι εκείνοι που ασχέτως πολιτικής τοποθετήσεως, αγαπούν τη πατρίδα τους και θέλουν το καλό της.
Δεν ενδιαφέρει αν πιστεύουν στην  άκρα αριστερά, στην αριστερά, στο κέντρο, στη δεξιά, στην άκρα δεξιά.

Ενδιαφέρει και αυτό έχει σημασία, να είναι , να αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και να θέλουν το καλό της πατρίδος τους και να προσβλέπουν σ αυτό ασχέτως πολιτικής οπτικής γωνίας.

 Δεν υπάρχει Έλληνας (πλην των προαναφερθεισών εξαιρέσεων) που να θέλει την Ελλάδα επαρχία της Γερμανίας ή υπόδουλη σε ΔΝΤ, ΕΚΤ ή παρεμφερή ΕΚΤρώματα!

Όλοι μας τη θέλουμε ελεύθερη, ανεξάρτητη, ισχυρή, υπερήφανη και οικονομικά ανεξάρτητη.
 Συνεπώς, δεν έχουμε αντιθέσεις μεταξύ μας. Απλά διαφέρει το σκεπτικό και ο τρόπος που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να επιτευχθεί ο κοινός μας στόχος.

  Είμαστε ΟΛΟΙ στην ίδια πλευρά, σε κοινό αγώνα, σε κοινό σκοπό.

 Την Κυριακή θα ψηφίσουμε άλλοι ΝΑΙ και άλλοι ΟΧΙ -
  Δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας φανατισμός.Το ερώτημα είναι απλό και θα καθορίσει τον τρόπο που θα ακολουθηθεί για να επιτευχθεί αυτό που θέλουμε ΟΛΟΙ μας.

 Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑ  ξένο ή ξενοκίνητο, να εμφυτεύσει στην Ελληνική ψυχή μας σπόρους διχασμού και μίσους.

 Μας το έκαναν πολλές φορές στο παρελθόν.Τους γνωρίσαμε, τους ξέρουμε πλέον και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που αυτοί οι "Ευρωπαίοι" ισχυροί επιδιώκουν για να επιτύχουν το σκοπό τους: να μας διχάσουν για να "διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας".

 Δεν θα το επιτύχουν. ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι θα αγωνιστούμε  και θα τους δώσουμε για άλλη μια φορά μαθήματα ήθους, ελευθερίας και δημοκρατίας, σαν κι αυτά που τους έδωσαν οι  αρχαίοι πρόγονοί μας με τα οποία έμαθαν να στέκονται όρθιοι στα δύο πόδια...

 Εξ άλλου πρέπει και εμείς να μάθουμε να στηρίζουμε (και φυσικά να ελέγχουμε) την εκάστοτε νόμιμη κυβέρνηση της Χώρας γιατί η επιτυχία της, αφορά το καλό της πατρίδος μας.
 Ας φωνάξουμε στους ξένους δήθεν φίλους μας : " Nobody loves Greece more, than Greeks themselves"
Και ας μην κάνουν..όνειρα διχασμού των Ελλήνων.

Φώτιος  Ι. Νιώτης
Ανωτ. Αξ/κός εα

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: