Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τα παραμύθια των "καναλιών"!Μπροστά τους ωχριούν τα παραμύθια της Χαλιμάς!


Πόσα από αυτά που λένε είναι αλήθεια; Δημιουργούν "ήρωες" και σπιλώνουν υπολήψεις χάριν ...ακροαματικότητος και εντυπωσιασμού.

Όπως στη περίπτωση της  έξαιρετικής- καθ' όλα- ειδικής Φρουρού που σύμφωνα με τα παραμύθια των καναλιών, έβγαλε το πιστόλι της  ακινητοποίησε και συνέλαβε το δολοφόνο του Φύσσα, ενώ (αφήνουν  να εννοηθεί) οι άλλοι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ...αμέριμνοι!

 Παραθέτουμε απόσπασμα της ενόρκου καταθέσεώς της και πέστε μας, από που προκύπτει ότι συνέλαβε εκείνη το δράστη:

""........... Για αυτό και εγώ με ένα άλλον συνάδελφο μου από την άλλη ομάδα ΔΙΑΣ πήγαμε να τους χωρίσουμε. Πιάσαμε τον ένα από τους δυο, τον πιο νεαρό και τον τραβήξαμε για να χωρίσουν. Με το που τους χωρίσαμε αυτός που είχαμε πιάσει για να τον τραβήξουμε φώναξε:

“Με μαχαίρωσε , με μαχαίρωσε”. Πράγματι είδαμε ότι στη μπλούζα του στην περιοχή της κοιλιάς είχε αίματα. Ο άλλος σηκώθηκε να φύγει σαν να μην τρέχει τίποτε. Αυτός που είχε μαχαιρωθεί φώναξε: “Πού πας να φύγεις ρε π...” δείχνοντας αυτόν που μέχρι πριν από λίγα δευτερόλεπτα τους είχαμε χωρίσει. Τότε δυο συνάδελφοι πήγαν να ακινητοποιήσουν το άτομο που τους υπέδειξε το θύμα. Τον ακινητοποίησαν σε πολύ κοντινή απόσταση, σε τρία τέσσερα μέτρα από το σημείο που τους είχαμε δει να χτυπιούνται.
Ο δράστης είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και ετοιμαζόταν να μπει μέσα. Δεν προέβαλε καμία αντίσταση και μάλιστα όταν τον ρώτησε ο άλλος συνάδελφος γιατί τον χτύπησε, αυτός απάντησε: “Γιατί χτύπησε κάτι δικούς μου”............
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε τη γενναιότητα της αστυνομικού,που όρμησε μαζί με το συνάδελφό της να ξεχωρίσει τους συμπλεκομένους, αλλά όχι και να πιστεύουμε τα παραμύθια (που ως συνήθως) μας σερβίρουν τα κανάλια. 
Διαβάζουμε:
Τη νεαρή αστυνομικό που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Κερατσίνι, θα βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Όπως έκανε χθες γνωστό, ο κ. Παπούλιας προτίθεται να καλέσει την επόμενη εβδομάδα την 24χρονη κοπέλα, προκειμένου να την τιμήσει, ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα.
Η ακαριαία αντίδρασή της, άλλωστε, έχει αγγίξει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο, καθώς η ίδια, παρά τη μικρή εμπειρία της στο Σώμα και ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι συνάδελφοί της καθυστερούσαν να επέμβουν, ακινητοποίησε τον Γιώργο Ρουπακιά και προχώρησε στη σύλληψή του πριν προλάβει να διαφύγει.
Σύμφωνα με το "Έθνος", στη συνέχεια εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι που ο δράστης είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του και λίγο μετά επέστρεψε στον 34χρονο Παύλο, με τον οποίο παρέμεινε - προσπαθώντας να τον εμψυχώσει - μέχρι που εκείνος ξεψύχησε.
...................................

http://news247.gr/eidiseis/o_papoulias_vraveuei_thn_aggelikh_gia_th_sullhpsh_toy_dolofonoy_toy_pauloy_fussa.2426800.html

Ο κ. Παπούλιας, καλό θα είναι να καλέσει όλους όσους πέτυχαν τη σύλληψη και να τους βραβεύσει (εάν έχει τέτοια πρόθεση).

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: