Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Φωτιά σε πολυκατοικία!

Στο κέντρο, διακρίνεται το μπαλκόνι με τις φλόγες


 Από φωτιά, που ξέσπασε τις πρωϊνές ώρες σήμερα, από άγνωστη αιτία, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Μαργαροπούλου 22Β-πίσω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό, καταστράφηκε ολοσχερώς ένα διαμέρισμα και υπέστησαν ζημίες τα διπλανά με αυτό διαμερίσματα.
 Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε την 06,25 και σε σχεδόν μηδενικό χρόνο έφτασε επιτόπου  και ασχολήθηκε με 9 οχήματα και 25 πυροσβέστες ( και ένα γερανοφόρο ) με την κατάσβεση.
 Οι φλόγες που είχαν ξεχυθεί από το μπαλκόνι του διαμερίσματος κατέκαυσαν την τέντα, της οποίας φλεγόμενα μέρη έπεσαν στα υποκείμενα διαμερίσματα ανάβοντας μικροεστίες στις τέντες αυτών, οι οποίες όμως έσβησαν άλλες μόνες τους και άλλες από τους πυροσβέστες.

 Το εφιαλτικό τοπίο ολοκληρώθηκε μετά τον έλεγχο της φωτιάς - γύρω στις 07,15- με τεράστιο σύννεφο καπνού που κάλυψε όλη τη περιοχή και με μαυρισμένο από τη φωτιά το κτήριο εξωτερικά.

 Το μόνο ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα.
Συνεργάτης της Efenpress, μας έστειλε τις αποκλειστικές φωτογραφίες  που δημοσιεύουμε:


Efenpress

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: