Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τσέχικη "σφαλιάρα" στους Τούρκους για Κύπρο

Πιο καθαρή στήριξη προς την Κύπρο και ηχηρό χαστούκι προς τους Τούρκους δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Οι Τσέχοι απροκάλυπτα εξέθεσαν τους Τούρκους ως εκβιαστές.
Ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία αναφορικά με τη στάση της έναντι της κυπριακής προεδρίας στην Ε.Ε., απέστειλε ο Τσέχος υπουργός Εξωτερικών, Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με την ομόλογό του της Κύπρου Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Έτσι λοιπόν ενώ οι Τούρκοι προσποιούνται ότι οι Ελληνοκύπριοι απλώς δεν υπαρχουν οι Τσέχοι ξεκαθαρίζουν ότι αυτοί είναι το μόνο νόμιμο μέλος της Ε.Ε και οι Τούρκοι θα πρέπει να συμμορφωθούν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη-μέλη δεν μπορούν να εκβιάζονται από κανένα, παρατήρησε ο Τσέχος ΥΠΕΞ, τα κράτη-μέλη δικαιούνται να προεδρεύουν, και αφού εξέφρασε την απογοήτευσή του για την τουρκική στάση, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Αγκυρα θα κατανοήσει πως η κυπριακή προεδρία αποτελεί μια ευκαιρία. Ευχήθηκε επίσης να είναι επιτυχής η προσπάθεια της Κύπρου σε ό,τι αφορά την εξόρυξη υδρογονανθράκων εντός των χωρικών της υδάτων.

Από την πλευρά της, η κ. Μαρκουλλή ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, ενόψει και της κυπριακής προεδρίας, θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, διμερή και περιφερειακά ζητήματα, όπως και το κυπριακό.

Κληθείσα να σχολιάσει την κατάσταση στην Ελλάδα η Κύπρια υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ευχή «να επιτευχθεί πολιτική σταθερότητα που είναι απαραίτητη για το καλό της χώρας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: