Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο δολοφόνος του Ρόμπερτ Κέννεντυ υποστηρίζει ότι είχε υποστεί Έλεγχο του Νου


Παρακάτω υπάρχει άρθρο από το Yahoo News για την υπόθεση Sirhan Sirhan.
Γράφει για αυτό το Vigilant Citizen: Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι προγραμμάτων Ελέγχου του Νου(Mind Control), συμπεριλαμβανομένων του προγραμματισμού Delta, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως "προγραμματισμός δολοφόνος" (“killer programming”).
Ο Sirhan Sirhan, ο «μοναχικός τρελός» που σκότωσε τον Ρόμπερτ Κέννεντυ (RFK) ισχυρίζεται ότι ήταν υπό τον έλεγχο του νου όταν διέπραξε τον φόνο.
Γράφει το Yahoo News :
Ο δολοφόνος του RFK, Sirhan Sirhan επικαλείται θεωρία συνωμοσίας, έχοντας ως στόχο την αποφυλάκισή του.
Οι Δικηγόροι του Sirhan Sirhan, του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Ρόμπερτ Κένεντι το 1968, έχει ζητήσει την αποφυλάκισή του, ισχυριζόμενος ότι ήταν θύμα "Ελέγχου του Νου- " και ότι ποτέ δεν πυροβόλησε πραγματικά τον Kennedy.
Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επέτειο από τη δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy, οι δικηγόροι του Sirhan παρουσίασαν τη δική τους θεωρία συνωμοσίας για τον Κένεντι, ισχυριζόμενος ότι στη δίκη του Sirhan το 1969, το δικαστήριο αγνόησε τα αποδεικτικά στοιχεία που έδειχνα ότι υπήρχαν στην πραγματικότητα δύο σκοπευτές στη δολοφονία του RFK. Η νομική ομάδα του Sirhan είχε επίσης το επιχείρημα ότι το περίστροφο που βρέθηκε στον Sirhan δεν ήταν υπεύθυνο για τους πυροβολισμούς που σκότωσαν τον Κένεντι.
"Αν και η πρακτική του προγραμματισμού ύπνωσης / ελέγχου νου, δεν είναι νέα, η σκοτεινή πλευρά αυτής της πρακτικής έμεινε μακριά από τη δημοσιότητα», λένε τα αρχεία της δίκης του Sirhan. «Ο μέσος άνθρωπος δεν γνωρίζει ότι η ύπνωση μπορεί και χρησιμοποιηθεί για να εμφυσήσει μία αντικοινωνική συμπεριφορά στους ανθρώπους."
Οι δικηγόροι William F. Pepper και Laurie D. Dusek υποστηρίζουν ότι ο Sirhan τουλάχιστον αξίζει μια νέα δίκη, ισχυριζόμενοι ότι η αρχική διαδικασία του 1969 χαρακτηρίστηκε από απάτη όταν το δικαστήριο δέχθηκε μία άλλη ψεύτικη σφαίρα που υποκατέστησε την αληθινή σφαίρα να χρησιμοποιηθεί στη θέση της πραγματικής που είχε αφαιρεθεί από το λαιμό του Κένεντι .
Επιπλέον, οι δικηγόροι του Sirhan λένε ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκαν ηχογραφήσεις που προσκομίζουν αποδεικτικά στοιχεία ότι δεκατρείς πυροβολισμοί ακούστηκαν την ώρα της δολοφονίας του Κένεντι. Όπως εξηγεί το CNN, οι λεπτομέρειες γίνονται ακόμη πιο περίεργες εκεί:
Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ακόμη ότι ο Sirhan ήταν υπνωτισμένος να είναι ο εκείνος που θα έπαιρνε την θέση του πραγματικού δολοφόνου και ισχυρίζονται ότι ο Sirhan θα μπορούσε εύκολα να κατηγορηθεί για τη δολοφονία γιατί είναι Άραβας. Ο Sirhan, 67 ετών, είναι χριστιανός Παλαιστίνιος γεννημένος στην Ιερουσαλήμ, του οποίου οι γονείς ήρθαν μαζί με τον ίδιο και τα αδέλφια του στην Αμερική τη δεκαετία του 1950.
Ο Sirhan "ήταν ένας ακούσια συμμετέχων στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν επειδή υποβλήθηκε σε εξελιγμένο προγραμματισμό υπνωτισμού και τεχνικές εμφύτευσης μνήμης που τον κατέστησαν σε θέση να μην μπορεί να ελέγχει συνειδητά τις σκέψεις και τις ενέργειές του κατά το χρόνο που τα εγκλήματα είχαν διαπραχθεί," αναφέρουν έγγραφα του δικαστήριο.
Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στην Καλιφόρνια έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να σχολιάσει σχετικά με τις δικαστικές αιτήσεις του Sirhan.
Ο Sirhan Sirhan από καιρό ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί την πραγματική δολοφονία. Ο εμπειρογνώμονας της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ σε θέματα προγραμματισμού ύπνωσης, Daniel Brown, πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Sirhan, και ισχυρίζεται ότι με επιτυχία τον βοήθησε να θυμηθεί τη δολοφονία, για πρώτη φορά. Ο Μπράουν λέει ότι ο Sirhan υποστηρίζει ότι εξαιτίας του «Mind Control», ο Sirhan πίστευε ότι ήταν σε ένα σκοπευτήριο κα με όπλο στόχευε σε κυκλικούς στόχους.
Ο Pepper και ο Dusek εκπροσώπησαν επίσης τον Sirhan κατά την πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθειά του να κερδίσει την αποφυλάκισης από την Φυλακή Pleasant Valley στο Coalinga της Καλιφόρνια, όπου εκτίει σήμερα ποινή ισόβιας κάθειρξης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: