Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Efenpress.gr

5.4.19

Ξεκινά το πρόγραμμα απόκτησης Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους - Δήλωση ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκη για F-35

Tο πρόγραμμα απόκτησης Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους από την Πολεμική Αεροπορία, το κρισιμότερο πρόγραμμα από το οποίο εξαρτάται η ίδια η μελλοντική ύπαρξη της Ελλάδας, δεδομένης της μοναδικής στρατηγικής σημασία του αεροπορικού όπλου, ξεκινά, έστω με 10 χρόνια καθυστέρηση!
5.4.19

«Μπλόκο» και στα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω της κατάληψης αλλοδαπών

Δεν εκτελούνται δρομολόγια στον άξονα καθώς και στον Προαστιακό Αθηνών, ως εκ τούτου έχει ανασταλεί και η έκδοση εισιτηρίων για τους προορισμούς που επηρεάζονται σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, λόγω της κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών από πρόσφυγες στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης. 
5.4.19

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα πάει φυλακή στο τέλος για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ο Τσίπρας θα πάει φυλακή στο τέλος για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όταν πέσει ο Τσίπρας θα τεθεί θέμα προδοσίας διότι ήξερε ότι το 80% του λαού διαφωνούσε με την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως το ήξεραν και οι ξένοι ηγέτες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
5.4.19

Μεταναστευτικό: Ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα στις πλάτες του Έλληνα Αστυνομικού - Περαστικά στον συνάδελφό μας




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εύχεται περαστικά στον συνάδελφο της ΟΠΚΕ που τραυματίστηκε σε επεισόδια έξω από τη δομή φιλοξενίας  στο  πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» των Διαβατών Θεσσαλονίκης, όπου από χθες το πρωί συρρέουν κατά εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες από όλη την Ελλάδα.
Ο υποκινούμενος παροξυσμός ομάδων προσφύγων, όσο κι αν επιδιώκεται να υποτιμηθεί, αναδεικνύει την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί. Το προσφυγικό ζήτημα είναι μια βραδυφλεγής βόμβα, η οποία ανά πάσα στιγμή και με μικρές αφορμές μπορεί να εκραγεί.
5.4.19

Χαλκίδα: Αεροψεκασμοί με Drones στις πλημμυρισμένες περιοχές


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο καταπολέμησης κουνουπιών για την περιστολή της όχλησης που προκαλείται από τα κουνούπια, αναπτύσσοντας νέες καινοτόμες τεχνικές και σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος. 

5.4.19

Κ.Μητσοτάκης για επίθεση κατά λιμενικών στα Εξάρχεια: «Ξεπερνά κάθε προηγούμενο»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν Λιμενικοί και ένας εισαγγελέας στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας σε δήλωση του ότι «σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής».
5.4.19

Δείτε τι κάνουν!Είναι άνθρωποι αυτοί ;

5.4.19

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομάδες αλλοδαπών κατέλαβαν τον Σταθμό Λαρίσης - Σταμάτησαν τα τρένα (φωτο)

Τι περιμένει η κυβέρνηση; Το...τραίνο;  Τι τους φυλάει;
Αλλοδαποί έχουν κάνει κατάληψη του σταθμού Λαρίσης και εμποδίζουν την λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών.
Οι πρόσφυγες κάθονται από το πρωί πάνω στις ράγες και απαιτούν να έρθουν λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Από το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε ενημέρωση από οργανώσεις στο facebook ότι δήθεν θα άνοιγαν τα σύνορα.
5.4.19

Νέα ένταση στα Διαβατά Θεσσαλονίκης: Oι πρόσφυγες έστειλαν γυναίκες και παιδιά εναντίον των ΜΑΤ (βίντεο)

Nέος γύρος επεισοδίων βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στα Διαβατά μεταξύ προσφύγων και αστυνομίας στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν και χθες επεισόδια με μία σύλληψη και έναν τραυματία.
5.4.19

Ένωση Εισαγγελέων κατά της κυβέρνησης: «Τα Εξάρχεια είναι άβατο έκνομων ενεργειών - Σκοπεύετε να κάνετε κάτι;»

Για «άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών» κάνει λόγο η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού στα Εξάρχεια, καθώς με ανακοίνωσή της στηλιτεύει την αδράνεια στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών στην περιοχή των Εξαρχείων και ζητά άμεσα μέτρα για την προστασία των εισαγγελέων  (αυτό τους ενδιαφέρει κυρίως...)και την πάταξη της παραβατικότητας σε περιοχές της Αθήνας.
5.4.19

Εξάρχεια: Έβαλαν το καλάσνικοφ στον κρόταφο λιμενικού - Νέα στοιχεία από την επίθεση των κουκουλοφόρων

Αυτά που έγιναν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια δεν έχουν προηγούμενο καθώς όπως προέκυψε ένας από τους ένοπλους έβαλε στο κεφάλι Λιμενικού την κάννη από το καλάσνικοφ! 
Ας θυμίσουμε και πάλι τι έγινε χθες και πως για ακόμα μια φορά αποκαλύπτεται ένα κράτος υπό διάλυση το οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί (ή δεν θέλει;) ούτε εναντίον συμμοριών κουκουλοφόρων.
5.4.19

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ:Υπ. Ναυτιλίας: «Οι Λιμενικοί έδειξαν αυτοσυγκράτηση - Καλά έκαναν που τους μαχαίρωσαν και τους πήραν τα όπλα»!


«Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση» έδειξαν, σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στα Εξάρχεια, τα οποία ακινητοποιήθηκαν μαζί με τον εισαγγελέα που τα συνόδευε από ομάδα αντιεξουσιαστών, η οποία μάλιστα κατάφερε να τους αποσπάσει τα προσωπικά σακίδια με τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.
4.4.19

Αρον - άρον υποχώρησαν οι ΗΠΑ μετά τις τουρκικές απειλές: Συνεχίζουν την εκπαίδευση στα F-35 - Παρέδωσαν 2 μαχητικά!

Για άλλη μια φορά γελοιοποιήθηκε η Αμερική! Κρίμα στο "μπόϊ" και στο Boy της!
Juan
Αρον άρον υποχώρησε η Ουάσινγκτον μετά τις απειλες τουρκικές απειλές καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, συνεχίζουν την εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων και τεχνικών στα F-35 ενω παραδόθηκαν δύο μαχητικά του τύπου!
4.4.19

Κουκουλοφόροι κτύπησαν & μαχαίρωσαν Λιμενικούς στα Εξάρχεια: Toυς πήραν και τα όπλα!

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ στα Εξάρχεια σε βάρος Λιμενικών και Εισαγγελέα καθώς ομάδα 40-50 ατόμων τους επιτέθηκε, τους κτύπησε και τους αφόπλισε!
Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για ενισχύσεις και παροχή βοήθειας, καθώς δέχτηκαν επίθεση από μεγάλη ομάδα ατόμων ένας Εισαγγελέας και δύο Λιμενικοί κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών, που διενεργούσαν σε οικία κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων.
4.4.19

«Ο Βελόπουλος είναι καλός στο γλείψιμο»: Απολαυστικός Καρατζαφέρης στον Τράγκα (3/4/19)

4.4.19

Τεταμένο το κλίμα στα Διαβατά: Επεισόδια με μετανάστες, δακρυγόνα και χημικά


Ένταση επικρατεί στα Διαβατά, όπου έχουν κατασκηνώσει περισσότεροι από 300 μετανάστες και πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και οικογένειες, έξω από τη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. 
α επεισόδια άρχισαν όταν ομάδα μεταναστών προσπάθησε να περάσει προς τη Συμμαχική Οδό, η οποία είναι κλειστή.
4.4.19

…Όταν ένα άοπλο Τ-33 κέρδισε κατά κράτος ένα Τούρκικο F-16!!!


Αν οι «απέναντι» ψάχνουν για μια αυθεντική ιστορία ηρωισμού πάνω από το Αιγαίο, πέραν αυτών που διαδραματίζονται καθημερινά όταν οι Τούρκοι αναχαιτίζονται από τους πιλότους της Π.Α στις «εκδρομές» της ΤΗΚ πιο δυτικά απ’ ότι προβλέπεται, έχουμε εμείς μια –και δεν είναι από βιντεοπαιχνίδι.
4.4.19

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Hell Boats

4.4.19

Το προεκλογικό καλάθι των παροχών μετά το Eurogroup


Ετοιμη να ξετυλίξει το χαλί των προεκλογικών παροχών, μετά την απόφαση του Eurogroup αύριο για τα 970 εκατ. ευρώ, είναι η κυβέρνηση, ξεκινώντας από τις ρυθμίσεις για τις εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία και τις αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας.
4.4.19

ΗΠΑ προς Τουρκία: «Αν εισβάλετε στην Συρία θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες» (φωτό, βίντεο)

Δραματικές εξελίξεις στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις καθώς οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Τουρκία με "καταστρεπτικές συνέπειες" αν προχωρήσει σε μονομερή στρατιωτική δράση στην Συρία κατά των κουρδικών δυνάμεων πράγμα για το οποίο η Αγκυρα ετοιμάζεται εδώ και μήνες με την αποστολή δυνάμεων να συνεχίζεται στα συροτουρκικά σύνορα.
4.4.19

Επιτέλους κάτι κινείται για την αντιμετώπιση των τουρκικών stealth μαχητικών: Ενα χαμηλού κόστους ρεαλιστικό σχέδιο

Αναζητώντας λύσεις για την αντιμετώπιση της έλευσης μαχητικών stealth  στο οπλοστάσιο της τουρκικής Αεροπορίας, είτε F-35, είτε Su-57, σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα και σίγουρα συντομότερο από την απόκτηση αντίστοιχων ελληνικών μαχητικών από την ΠΑ, αλλά και την αναβάθμιση του ελληνικού δικτύου αεράμυνας για την αντιμετώπισή τους, η Πολεμική Αεροπορία αναζητεί «πατέντες» χαμηλού κόστους και υψηλής αποτελεσματικότητας.
4.4.19

Πρώην Ελληνας ΑΝΥΕΘΑ: «Οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας με την ελπίδα να μην χαθούν τα Στενά»

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί στην περίπτωση που η ερντογανική Τουρκία δεν υποχωρήσει (που δεν θα υποχωρήσει) στις απαιτήσεις των ΗΠΑ για ακύρωση της αγοράς των S-400 και εν τέλει αποβληθούν από το ΝΑΤΟ όπως υπαινίχθηκε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πένς.
4.4.19

Επιχειρησιακή ετοιμότητα για τα ελληνικά Kiowa Warrior «προ των πυλών»: Τοποθετήθηκαν τα ελληνικά εθνόσημα (φωτό)

Σxεδόν έτοιμα είναι, καθώς περνούν τις τελευταίες δοκιμές, τα ελικόπτερα Kiowa που η Ελλάδα αγόρασε μεταχειρισμένα από τις ΗΠΑ, έναντι 630.000 ευρώ το καθένα. 
Την αγορά των 70 μεταχειρισμένων ελικοπτέρων ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ η διαδικασία κατακυρώθηκε τον Ιανουάριο του 2018.
4.4.19

Καράογλου: Δὲν εἶναι προδοτικὴ ἡ συμφωνία τῶν Πρεσπῶν καὶ δὲν θὰ τὴν ἀλλάξουμε!!!


http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/04/blog-post_49.html#comment-form


ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Παλαμάκια!!!

Μπράβο! Εσάς θέλουμε να ...σώσετε την Ελλάδα!!! Εύγε!
Juan


4.4.19

Αυξάνουν επικίνδυνα τα σύννεφα του πυρηνικού πολέμου


του Γιάννη Τόλιου*
Οι γεωπολιτικές «αναταράξεις» σε διάφορες περιοχές του πλανήτη φέρνουν στο προσκήνιο το κρίσιμο ερώτημα, κατά πόσο ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι σήμερα ορατός και πώς θα μπορούσε οριστικά να αποτραπεί. Οι εξελίξεις τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος κίνδυνος, αντί να μειώνεται, αυξάνεται!


1. Η απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία INF
Σημαντικό βήμα αναζωπύρωσης του κινδύνου ήταν η ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ (Οκτώβρης 2018), ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν αποχώρηση από τη συμφωνία κατάργησης των πυρηνικών μικρού και μεσαίου βεληνεκούς (500 ως 5.500 χιλιομέτρων), τη γνωστή INF (Intermediate-Range Nuclear Forces), την οποίαν είχαν υπογράψει το 1987 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν και ο σοβιετικός ομόλογός του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Στις αρχές Φλεβάρη 2019, ο Τραμπ επισημοποίησε την αποχώρηση από την INF, επικαλούμενος μη συμμόρφωση δήθεν της Ρωσίας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συμφωνίας παρόμοιας με την INF, αλλά με συμμετοχή κι άλλων χωρών.
4.4.19

3 Μαρτίου 1918: Η Συνθήκη που πρόδωσε τους Έλληνες του Ανατολικού Πόντου


  • 3 Μαρτίου 1918: Η Συνθήκη που πρόδωσε τους Έλληνες του Ανατολικού Πόντου
    Γερμανικό άγημα υποδέχεται τη σοβιετική αποστολή (Κάμενεφ, Τρότσκι) στο σταθμό του Μπρεστ-Λιτόφσκ
Στις 3 Μαρτίου του 1918 υπεγράφη το τρίτο μέρος της Συνθήκης του Μπρεστ-Λιτόφσκ ανάμεσα στην μπολσεβικική Ρωσία και τις Κεντρικές Δυνάμεις, τη Γερμανία και τους συμμάχους της, κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η νεοσύστατη Ρωσική Σοβιετική Ομοσπονδιακή Σοσιαλιστική Δημοκρατία παρέδιδε στα χέρια του αντιπάλου τεράστια εδάφη.
4.4.19

Η σχολή της Φρανκφούρτης, ο Σόρος και η διάλυση των Δυτικών Κοινωνιών.


Ο κινέζος θεωρητικός της στρατηγικής Σουν Τζου έλεγε: «Όλος ο πόλεμος βασίζεται στην παραπλάνηση».
Στις 24 Οκτωβρίου 1918 ξεσπά στη Ρωσία η μεγάλη ένοπλη Εργατική Επανάσταση. Στις 25 Οκτωβρίου 1918 σχηματίζεται το πρώτο συμβούλιο των επιτροπών του λαού (Σοβιέτ) και η Ρωσία μετατρέπεται πλέον σε Σοβιετική Ένωση.
4.4.19

Παράσταση σε τρεις πράξεις


04/04/2019
Γράφει η
 Σοφία Βούλτεψη
Τον τελευταίο καιρό – και με αφορμή όλα τα ανοιχτά εθνικά μας θέματα που υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θα έκλεινε αρχής γενομένης από το Σκοπιανό – ο κ. Τσίπρας παριστάνει συνεχώς τον κατάπληκτο.
Προφανώς, παίζει θέατρο, κυνικό θέατρο, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως όλα όσα συμβαίνουν είναι το αποτέλεσμα των δικών του πολιτικών, των δικών του ολιγωριών, των δικών του σκόπιμων αβλεψιών και της καταφανούς αδιαφορίας του ίδιου και των στελεχών του, που δεν χάνουν ευκαιρία να χρησιμοποιούν όλα τα επιχειρήματα όλων των αντιπάλων μας.
4.4.19

Τελεσίγραφο ΗΠΑ προς Τουρκία για τους S-400:”Επιλέξτε αν μείνετε σύμμαχος στο ΝΑΤΟ ή όχι”!



Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έστειλε τελεσίγραφο ,απόψε στην Τουρκία απειλώντας την πως αν επιμείνει στην αγορά των S-400 κάνει επισφαλή τη θέση της ως συμμάχου στο ΝΑΤΟ!
“Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει” αν θα παραμείνει σύμμαχος στο ΝΑΤΟ ή θα διακινδυνεύσει την ασφάλεια αυτής της εταιρικής σχέσης με τις “παράτολμες αποφάσεις της”, όπως είναι η αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, προειδοποίησε απόψε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.
4.4.19

Ποιος σχηματισμός των ελληνικών ΕΔ αναλαμβάνει αποστολή στην Βόρεια Μακεδονία! Σύσκεψη ΥΕΘΑ-Αρχηγών

Την ίδια ώρα που ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ βρισκόταν στα Σκόπια και είχε συναντήσεις με τον Ζάεφ και την υπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, στην Αθήνα βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ. Την είχε συγκαλέσει ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και συμμετείχαν οι Αρχηγοί όλων των Γενικών Επιτελείων.
Το πρώτο και κορυφαίο θέμα στην ατζέντα ήταν η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας και πως αυτή θα υλοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.
4.4.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ 16 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ




Απελευθερώθηκαν από αποθήκη στην Ιωνία Θεσσαλονίκης 16
αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους

Για την υπόθεση συνελήφθησαν
τρία μέλη συμμορίας

Οι συλληφθέντες κρατούσαν με την απειλή βίας τους αλλοδαπούς απαιτώντας
χρηματικά ποσά για την απελευθέρωσή τους

Την απελευθέρωση δεκαέξι (16) αλλοδαπών που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από μέλη συμμορίας, σε αποθήκη στην περιοχή της Ιωνίας Θεσσαλονίκης, πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
3.4.19

ΕΚΤΑΚΤΟ: Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ θέτουν θέμα παραμονής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ - Οργισμένη απάντηση Αγκυρας (βίντεο, upd)

(Ανανέωση 22.25) Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Fuat Oktay,  "σήκωσε το γάντι" και απάντησε προσωπικά στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μ.Πενς, λέγοντας πως οι "ΗΠΑ είναι αυτές που πρέπει να επιλέξουν  αν θέλουν να παραμείνουν σύμμαχοι της Τουρκίας ή να ρισκάρουν την φιλία μας".
Είπε συγκεκριμένα:
3.4.19

Σενάρια πολέμου στη Μ.Θάλασσα: Το ΝΑΤΟ στέλνει δυνάμεις στα Στενά του Κέρτς- Μόσχα: «Δεν θα περάσετε»!

"Μπαρούτι μυρίζει" η περιοχή της Μαύρης θάλασσας μετά τις τελευταίες εξαγγελίες του ΝΑΤΟ. Σε μια περιοχή η οποία έχει αρκετά βεβαρυμένο παρελθόν (με Κριμαία και Ουκρανία) το ΝΑΤΟ τώρα προαναγγέλλει την αποστολή ναυτικών δυνάμεων για την εξασφάλιση της «ελεύθερης ναυσιπλοΐας» στα Στενά του Κερτς!
3.4.19

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: North to Alaska

(*****)
3.4.19

Το τουρκικό ελικόπτερο T-129 πραγματοποίησε επίδειξη στη Βραζιλία

Την ώρα που εμείς χορταίνουμε από "δημοκρατία" και δεν φτιάχνουμε ούτε κυλότες, χάριν αυτής!
 Juan
Στην Βραζιλία βρίσκεται το τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο T-129 ATAK στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησής του στη χώρα αυτή της νότιας Αμερικής.
Το T-129 πραγματοποίησε επίδειξη στην αεροπορική βάση Forte Ricardo Kirk.
3.4.19

Βίντεο: Τουρκικό «κτύπημα» στο ΝΑΤΟ: «"Done deal" οι S-400 - Δεν ενσωματώνονται στο ΝΑΤΟϊκο σύστημα»

"Κτύπημα" στην επέτειο ίδρυσης του ΝΑΤΟ και μέσα στην "καρδιά" των ΗΠΑ έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος σε δημόσια συνέντευξη του τόνισε πως η απόκτηση των S-400 είναι "done deal".
3.4.19

Σκληρή απάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν στις ΗΠΑ για τα F-35: Μετέφερε άμεσα τους πρώτους S-400 στην Τουρκία!

Σκληρή απάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν σε ΗΠΑ καθώς πριν λίγο ανακοινώθηκε πως το πρώτο φορτίο με τμήματα του αντιαεροπορικού συστήματος S-400 έφτασε στην Τουρκία!
Τουρκικές πηγές ασφαλείας επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες αυτές λέγοντας "ναι τα πρώτα κομμάτια των S-400 έφτασαν στην Τουρκία νωρίτερα από το αναμενόμενο".
3.4.19

Χ.Ακάρ: «Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε στρατιωτικά τους "Μακεδόνες"» - Στα Σκόπια ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Mε κάθε επισημότητα έγινε δεκτός στα Σκόπια ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, από την ομόλογό του Ραντμίλα Σεκερίνσκα, μία ημέρα μετά την πρώτη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
3.4.19

ΗΠΑ: «Θα βρούμε λύση για να πάρει η Τουρκία F-35 και Patriot» - Η Ουάσινγκτον τα δίνει όλα

Οι ΗΠΑ με τα είπα -ξείπα, έχουν γίνει "ρεντίκολα των σκυλιώνε και τους κογιονάρουνε ούλοι"!
  Juan
Οι ΗΠΑ ακόμα δεν νιώθουν έτοιμες να έρθουν σε ολική ρήξη με την Τουρκία για το ζήτημα των S-400 και την παράδοση των F-35 και επιχειρούν καθημερινά να αναζητούν «λύσεις» για να διευθετηθεί το θέμα όπως θαήθελαν φυσικά οι Αμερικανοί.
3.4.19

Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης από την Κομισιόν: Ποια τα προαπαιτούμενα που έθεσαν οι Βρυξέλλες

Αντάλλαγμα: " Πάει το Άργος, πάει το Βλάτσι πάει και το Βογατσικό Δεντροχώρι, Σκαλοχώρι πάει και το Νεστόριο"

ή όπως θα εκσυγχρονιστεί: Παει στις  Πρέσπες, το Αιγαίο και το "Μακεδονικό",πάει η Κύπρος πάει ο Έβρος πάει και το Ιόνιο!!! (και έχει ο Θεός...)
Juan
Υ.Γ Ησυχία οι Έλληνες κοιμούνται!
__________________________
Εγκρίνεται η δόση των 970 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα από το Eurogroup της Παρασκευής, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γνωμοδότησε θετικά για την πρόοδο της Ελλάδος στην εφαρμογή των προαπαιτούμενων.
3.4.19

Στρατηγός Ματαφιάς: Δεν συμβιβάστηκε ποτέ - Ήταν ο τρόμος των Τούρκων στην Κύπρο


Τον Νοέμβριο του 2006, απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τη λευχαιμία και κηδεύτηκε δημοσία δαπάνη στη Λευκωσία ένας Έλληνας Αξιωματικός που η ζωή του και οι πράξεις του άγγιζαν τα όρια του θρύλου: Ο Στρατηγός Δημήτριος Ματαφιάς.
3.4.19

«Στόχος» στυγνών απατεώνων οι γονείς: «Μαμά τράκαρα και μόλις σκότωσα ένα κοριτσάκι» (βίντεο)

Στιγμές αγωνίας έζησε μια 52χρονη μητέρα, όταν της τηλεφώνησαν προκειμένου να την πληροφορήσουν πως ο γιος της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για το γνωστό κύκλωμα εξαπάτησης θρασύτατων δραστών, οι οποίοι παριστάνουν μέσω τηλεφωνήματος κάποιον αστυνομικό ή άλλο κρατικό λειτουργό, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες, συνήθως ηλικιωμένους.
3.4.19

Γιατί μαγαρίζουν τα αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας μας;

«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύει την καρδίαν μας, θεός ζηλότυ­πος, μόνο   το   αίσθημα   το   Ελληνικό» 

Ιωάννης Καποδίστριας

Γιατί έρχονται οι προδότες στην Μακεδονία μας; Γιατί μαγαρίζουν τα αιματοβαμμένα χώματά της; Τι δουλειά έχουν στις παρελάσεις των εθνικών επετείων, αφού ποδοπατούν την ιστορία μας, αρνούνται όλους τους συμβολισμούς της γαλανόλευκης και τις θεωρούν «μεταξικό κατάλοιπο», εθνικιστική εκδήλωση. (Στα Σκόπια χαρές και πανηγύρια, στην Μακεδονίας μας αρές και κατάρες. Τις πταίει; ).
3.4.19

Σ’ ευχαριστώ Αλέξη







του Κων/νουΣταθόπουλου
   




Ποτέ δεν περίμενα να εκστομίσω ή να μεταφέρω στο χαρτί, τέτοια λόγια.
    Να που η ζωή για άλλη μια φορά με διαψεύδει.
    Να που ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.
Σε ευχαριστώ λοιπόν Αλέξη:

• Που έδωσες σε όλους να καταλάβουν, πως δεν είναι ανάγκη να είσαι Έλληνας όταν μιλάς Ελληνικά.
• Που έκανες την πλειοψηφία των νέων να καταλάβουν επίσημα και με στοιχεία την ιστορία του Δούρειου ίππου.
• Που βοήθησες όσο κανείς άλλος, με την απάτριδη και επαίσχυντη στάση σου και των εν κοινοβουλίου 299 συνεργών σου, να αναπτερωθεί το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων.
3.4.19

Παππάς: Νόμπελ για όσους πορεύτηκαν με fake news απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών


Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας και το υπουργείο της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίαςδιοργάνωσαν σήμερα εκδήλωση με θέμα: «Παραπληροφόρηση και Συμφωνία των Πρεσπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: