Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: ο ξυλοδαρμός πολιτών της και η "προσωπικότητα" της Τουρκίας...Δεν θα πρέπει να αισθάνεται υπερηφάνεια ούτε ο Αμερικανός Πρόεδρος ούτε οι ίδιοι οι Αμερικανοί πολίτες για το ξυλοδαρμό από τους Τούρκους αστυνομικούς -μπράβους ( συμπεριλαμβανομένων και μελών  της Τουρκικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον)  συνοδούς του αρχιφασίστα ψυχανώμαλου Ερντογάν-  των συμπολιτών τους, γιατί ανεξαρτήτως καταγωγής, είναι Αμερικανοί πολίτες!


Πως το δέχεται αυτό ο Αμερικανός Πρόεδρος; Εκτός από το διάβημα προς την Τουρκία, δεν θα έπρεπε να διατάξει και την απέλαση όλων των υπαλλήλων της πρεσβείας που ενεπλάκησαν στις κακοποιήσεις των Αμερικανών πολιτών και μάλιστα σε Αμερικανικό έδαφος και το χειρότερο έξω από το Λευκό Οίκο;

 Οι μπράβοι του Ερντογάν -που δεν καλύπτονται από διπλωματική ασυλία- δεν θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί;

Βέβαια αυτό θα ...διατάρασσε τις σχέσεις με τη Τουρκία, που είναι, λέει,  πολύτιμος σύμμαχος των ΗΠΑ  και που είδαμε πόσο  πολύ βοήθησε στο να κερδίσουν οι σύμμαχοι τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο σαν "τσιράκι" και μυστικός σύμμαχος των Γερμανών, που περίμενε  να δει ποιος θα επικρατήσει για να βγει στο πλευρό του!
 Που τόσααα προσέφερε στην Κορέα που ο ...γενναίος στρατός της πολεμούσε (με την ουρά στα σκέλια) και έκανε προέλαση με την...όπισθεν, πραγματικό ρεζίλη των συμμαχικών στρατευμάτων.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, (από ευγένεια, κάτι καλό έπρεπε να βρει να πεί) ωραιοποίησε και επαίνεσε (!!!) τον ηρωϊσμό των Τούρκων  στρατιωτών στη Κορέα, προκαλώντας τα γέλια παγκοσμίως!

 Θέλω να καταλήξω ότι η Τουρκία ποτέ δεν ήταν σύμμαχος ούτε των ΗΠΑ ούτε πραγματικό μέλος του ΝΑΤΟ. Σε κάθε δύσκολη περίπτωση θα "έστριβε  αλά  Γαλλικά" και θα το έπαιζε -όπως πάντα- ουδέτερη.

 Κακώς λοιπόν τόσο οι ΗΠΑ όσο η Ρωσία, η ΕΕ και οι άλλες χώρες υπολογίζουν σ΄αυτήν.
 Είναι μία χώρα που δεν έχει ούτε φιλότιμο, ούτε "μπέσα" Ασχολείται μόνο με τα ...αυτοκρατορικά της χιμαιρικά όνειρα και με τη καταδυνάστευση των υποδούλων σ αυτήν λαών.

 Είναι μία Μογγολικής προελεύσεως χώρα - βαμπίρ που από της ιδρύσεώς της επιζεί πίνοντας το αίμα των λαών που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στον ιμπεριαλιστικό δρόμο της και επιβουλεύεται  όσους είχαν επίσης την ατυχία να γειτονεύουν μ αυτήν.

 Μάλλον έφτασε η ώρα να ξεσπάσει η αγανάκτηση των υποδούλων Κούρδων, Αρμενίων κ.λ.π. λαών που βρίσκονται στα σχέδια  γενοκτονίας του δικτάτορα  Ερντογάν, καθώς και των γειτονικών λαών που έχουν υποστεί και συνεχίζουν να υφίστανται τις προκλήσεις των τούρκων ισλαμοκάφρων και όλοι μαζί, ταυτόχρονα με συντονισμό να εξαλείψουν από το χάρτη το κρατικό αυτό εξάμβλώμα, απελευθερώνοντας όλες τις υπόδουλες περιοχές .

Α. Αλεξανδρής

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: