Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Οι ...Ευρω-συκιές και οι " άλλες πορτοκαλιές"Γράφει ο συνεργάτης μας κ.  Φ. Ιωάννου

"Αποτελεσματικότερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητεί ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ"


Αποτελεσματικότερη προστασία των συνόρων της ΕΕ θα πρέπει να  είναι και η τελεσιγραφική (από ΕΕ) εντολή στη Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις προς την Ελλάδα και να ασχοληθεί με τα χάλια της .

Αντί αυτού η μεν "Ελληνική κυβέρνηση", (αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα,  ασχολείται με τους  γάμους  των τραβεστί κ.λ.π. αντί να θέσει βέτο στην οποιαδήποτε ενταξιακή κίνηση της Τουρκίας στην ΕΕ,  το δε κυβερνόν τη Γερμανία Δ΄Ράιχ, με Φύρερ τη Μέρκελ και τον πνευματικά και σωματικά καθυστερημένο υπουργό της, έχοντας να κάνουν με τους Yes-men της...αριστερής (!!!) κυβέρνησης, κάνει ό,τι θέλει αδιαφορώντας για εθνικές κυριαρχίες κ.λ.π ...  λεπτομέρειες!!!


 Εκείνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, είναι να βρεθεί ένας ΗΓΕΤΗΣ όχι από τα μουχλιασμένα χρονοντούλαπα, με τα τρωκτικά, των κομμάτων, αλλά εξωκοινοβουλευτικός, που με τόλμη και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τα "ευρωπαϊκά" κ.λ.π. όρνια που περιπολούν πάνω απο την Ελλάδα, να τα εξοντώσει και να οδηγήσει την Ελλάδα στην Εθνική της πορεία χρησιμοποιώντας  άλλη πυξίδα, σωστή και λειτουργική και όχι την χαλασμένη που της "φόρτωσαν" οι δήθεν σύμμαχοι μετά το Β΄παγκόσμιο πόλεμο...

 Υπάρχουν και άλλα νομίσματα εκτός από το ευρώ. Υπάρχει και δυνατότητα συνδυασμού νομισμάτων, όπως υπάρχουν και άλλες συμμαχίες που δεν θα μας βλέπουν σαν υπόδουλους παρακατιανούς "εταίρους" αλλά σαν πραγματικούς ομόδοξους φίλους και που θα εγγυηθούν τα σύνορά μας και την ανεξαρτησία μας.

Θα πρέπει να  χωνέψουν οι νυν ψευτοσύμμαχοι ότι υπάρχει βούληση για τις πορτοκαλιές που υπάρχουν και αλλού και δεν είναι κατεψυγμένες για τη χωματερή.Αν το  καταλάβουν αυτό θα αλλάξει άρδην η συμπεριφορά τους και άν δεν αλλάξει, κακό του κεφαλιού τους,  αφήνουμε τις ευρω-συκιές και πάμε για τις άλλες "πορτοκαλιές".

Φώτης Ιωάννου

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: