Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Αλβανοί κακοποιοί.Συμπτωματική ή ριζική "θεραπεία";  Με αισθήματα -τουλάχιστον- ανακουφίσεως, υπεδέχθη ο Ελληνικός λαός την είδηση του εγκλωβισμού και της "εξουδετερώσεως" των δύο -σε πρώτη φάση- Αλβανών δολοφόνων.
  Η επιχείρηση συνεχίζεται και τα διαφεύγοντα  αιμοσταγή κτήνη κατά πάσαν πιθανότητα θα έχουν τη τύχη των  υπολοίπων της συμμορίας.

  Εκείνο που μας διαφεύγει όμως και θα πρέπει να απασχολήσει περισσότερο τους αρμοδίους, δεν είναι τόσον αυτοί οι εγκληματίες-δραπέτες, αλλά εκείνη η ομάδα που επετέθη στις φυλακές - με στρατιωτική οργάνωση και εκπαίδευση- και τους απελευθέρωσε.

 Η ομάδα αυτή, παραπέμπει σε Ουτσεκάδες που προφανώς έχουν οργανωθεί για ανάλογη δράση στην Ελλάδα- εν αναμονή  σχετικής εντολής- οι οποίοι έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και ανάλογο οπλισμό.  Αυτοί  οργάνωσαν και πέτυχαν την απελευθέρωση όχι απλά  συμπατριωτών τους, αλλά των φυλακισμένων -πιθανώς-μελών της ομάδος τους  ή εν πάσει περιπτώσει κατόπιν σχετικής εντολής ή οικονομικών κινήτρων...

 Μετά την ενέργειά τους, εξαφανίστηκαν και οι Αρχές επικέντρωσαν τις έρευνες στους γνωστούς τους δραπέτες, αγνοώντας-προφανώς- την ταυτότητα των "απελευθερωτών".

 Η εξόντωση των εγκληματιών δραπετών, σαφέστατα αποτελεί "συμπτωματική" θεραπεία, ενώ επιβάλλεται η ριζική τοιαύτη, δηλαδή ο εντοπισμός και η εξόντωση της ή των ομάδων που δρουν σαν στρατός του εχθρού στο εσωτερικό της Ελλάδος, έτοιμος να ενεργήσει όπως στη Γιουκοσλαβία.

 Δεν θα παραξενευτούμε, εάν τα καταδιωκτικά αποσπάσματα που ερευνούν για την εξουδετέρωση των καταζητουμένων Αλβανών εγκληματιών, δεχθούν επίθεση από την προαναφερθείσα ομάδα, επι τω σκοπώ του απεγκλωβισμού των συμπατριωτών και (πιθανώς) συμμαχητών τους.

 Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των δυνάμεων της τάξεως, στο ενδεχόμενο αυτό, το οποίο δεν πρέπει να αποκλείεται καθόλου...

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: