Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΑΣΚΗΣΗ της Μ.A.R.C και της Π.Ρ.Ο



Άσκηση αναρτήσεως κεραίας σε πυλώνα,. στην κορυφή του Χορτιάτη, στα 1000 μέτρα υψόμετρο πραγματοποίησε το τεχνικό τμήμα της"M.A.R.C"  (Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας) σε συνεργασία με την " Π.Ρ.Ο" (Πρότυπη Ραδιοερασιτεχνική Ομάδα).
Η άσκηση, αποσκοπούσε στη έκτακτη τοποθέτηση κεραίας αναμεταδότη,  με  δικτύωση επικοινωνίας μεγάλων αποστάσεων, για  περιπτώσεις καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, οιασδήποτε αιτιολογίας, που θα εζητείτο η συνδρομή από αρμόδια Αρχή.

Στην  άσκηση, έλαβαν μέρος οι SV2GQNSV2SASV2JJE και SV2HQK καθώς και ο SV2FPA που είχε μεταβεί στα σύνορα γειτονικής χώρας, για το σκοπό αυτό.
Σύμφωνα με το σενάριο της ασκήσεως, έπρεπε να τοποθετηθεί κεραία αναμεταδότη,σε υπάρχοντα πυλώνα, μέσα σε 80΄ λεπτά (μετάβαση από Θεσσαλονίκη, στήσιμο  και λειτουργία ) και να επιτευχθεί άψογη επικοινωνία σε πολύ μεγάλες (και συγκεκριμένες ) αποστάσεις. 
Η άσκηση πέτυχε πλήρως, ο χρόνος που επιτεύχθηκε ήταν 64' λεπτά και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!
O SV2HQK στα 15 μέτρα στον επιλεγέντα πυλώνα!

Η άνοδος συνεχίζεται ....

Ο SV2JJE τοποθετώντας εφεδρική κεραία.

Ο SV2HQK μετά τη τοποθέτηση της κεραίας στον πυλώνα, με την κάθοδο αυτής.

Ο SV2HQK, κατερχόμενος, μετά τη τοποθέτηση της κεραίας στη κορυφή του πυλώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: